1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KURTULUŞA KISITLI TÖREN

KURTULUŞA KISITLI TÖREN
Bu haber 24 Mayıs 2021 - 8:39 'de eklendi ve 598 views kez görüntülendi.

101. Yıl Dönümüne Pandemi Damgası

KURTULUŞA KISITLI TÖREN

Pozantı’nın, düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü, bu sene de virüs salgını nedeni ile, kısıtlı olarak kutlanacak.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Perşembe gün yapılan Meclis toplantısında, üyeleri de davet ederek, şunları söyledi:

“Pozantı Kaymakamımız Sayın Emrah Akduman’la, 25 Mayıs programını değerlendirdik. Bu sene de, yine kısıtlı bir şekilde, bu onur günümüzün, 101. Yıl dönümünü kutlayacağız. 

Halkın değil, ama bürokrat ve siyasilerin katılımı ile, önce Atatürk Anıtına Çelenk koyacağız. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası, Şehitlik ziyaret edilecek. Kaymakamımızla birlikte, birer buket çiçek koyacağız. Sonrasında, Pozantı Müftüsü dua edecek.

Katılımcılarla birlikte, Belemedik’te bulunan Şehit Kasım Hocanın da, mezarına gideceğiz. Burada da gerekli saygı  törenleri yerine getirilecek. Aynı gün akşamda,  Belemedik te kurulacak olan, bir açık hava stüdyosundan, Sanatçı Savaş Korkmaz ,dijital ortamdan bir  konser verecek. Bu da, Pozantı Belediyesinin sanal ortamından, vatandaşlarımızla paylaşılacak” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER