1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

LOKMAN HEKİM TAYYAR SİROZ HASTASI ÖMER’İ HAYATA DÖNDERDİ.

LOKMAN HEKİM TAYYAR SİROZ HASTASI  ÖMER’İ HAYATA DÖNDERDİ.
Bu haber 06 Kasım 2023 - 10:11 'de eklendi ve 663 views kez görüntülendi.

Doğal Bitkilerden Yaptığı Karışımlarla Şifa Dağıtıyor.

LOKMAN HEKİM TAYYAR SİROZ HASTASI ÖMER’İ HAYATA DÖNDERDİ.

Pozantı’nın genç iş insanlarından Lokantacı Ömer Sabancı, henüz 30 yaşında iken yakalandığı siroz hastalığından, nasıl kurtulduğunun hikayesini bize şöyle anlattı:

“Yaklaşık bir sene önce ayağım kırılmıştı.  Alçısını değiştirmek için Pozantı Devlet Hastanesine gittim. Oradaki bir hemşire gözümün sarı olduğunu belirterek, kan tahlili istedi. Sonucunda kan değerlerimin bazılarının çok yüksek, bazılarının ise çok düşük olduğu ortaya çıktı. Beni Adana’daki bir hastanenin Gastroenteroloji bölümüne sevk ettiler. Muayene oldum. Yapılan kan tahlilleri sonrası doktor bana, siroz hastalığına, karaciğerimin zedelendiğini, kısa bir ömürüm kaldığını söyledi.  İnanmadım. Balcalı’da bir başka doktora gittim. Aynı şekilde yine siroz teşhisi konuldu. Bir hafta yoğun bakımda yattım. Sonrasında da, dört ay aynı hastanede tedavime devam edildi. Ancak, çok başarılı sonuçlar alınamadı. Bir yakınım bana, “BİTKİ DOKTORU POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR’ı” tavsiye etti. Zaten ben de  kendisini tanıyordum.  

LOKMAN HEKİM TAYYAR HOCAM benden önce, hastanede yapılan tedavi sonuçlarını ve kan tahlillerimi istedi. Konulan siroz teşhisinin doğru olduğunu, ancak hayatımdan umut kesmemi söyledi. Bana, çeşitili bitkisel otlardan yaptığı bir karışımı, mutlaka düzenli bir şekilde içmemi gerektiğini söyledi. Önce korktum. İnanmadım. Ancak durumumun giderek kötüleştiğini görünce, Lokman Hekim Tayyar Hocamın yaptığı bitkisel karışımı içmeye ve yaklaşık bir ay sonra da faydasını görmeye başladım. Göz rengim düzelmeye başladı. Altı aydır dört kür olmak üzere,  yapılan bitkisel karışımı içmeye devam ediyorum. Direnç kazandığımı ve   rengimin de yerine geldiğini de bizzat yaşayarak görüyorum. Yaptırmakta olduğum düzenli kan tahlillerim sonrasında, kanımdaki bütün değerlerin yerine gelmeye başladığını, doktorlar bana bizzat söylediler. Bitki Doktoru Lokman Hekim Tayyar’a, beni tekrar hayata tutunmama yardımcı olduğu için, kendisine teşekkür ediyor ve Allah Razı olsun diyorum.  Bu açıklamamı okuyanlar, inanmamaları halinde  ise, beni 0552 714 34 00 Nolu telefondan arayabilirler.” dedi.   

MUTLU EDİYOR

Bitki Doktoru Lokman Hekim Tayyar ise, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben doğal bitki karışımları ile, başta siroz hastalığı olmak üzere, karaciğer ve benzeri organların tedavisine başlamadan önce, bana gelenlerden mutlaka doktor tedavisini ve kan tahlil raporlarını istiyorum. Buna göre de, tedavime başlıyorum. Bu zamana kadar da siroz olup da, hayatından umudunu kesen pek çok kişiye uyguladığım karımışlarla hayata tutunmalarını sağladım. Bu da beni mutlu ediyor.  Benimle görüşmek isteyenler 0543 327 52- 99 ve 0538 644 77 13 Nolu telefonlardan irtibat kurabilirler” dedi. ( Haber: Taner ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER