1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MECLİS SAKİN BAŞLADI TARTIŞMALI BİTTİ.

MECLİS SAKİN BAŞLADI TARTIŞMALI BİTTİ.
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 10:23 'de eklendi ve 552 views kez görüntülendi.

MECLİS SAKİN BAŞLADI TARTIŞMALI BİTTİ.

Pozantı Belediye Meclisinin Aylık Olağan Toplantısı, 1 Temmuz 2021 Perşembe gün Saat 14.00’de  meclis salonunda başladı.

Gündem dışı maddelerin kabulü ile birlikte 12 madde, yaklaşık 10 dakika gibi, çok kısa bir süre içerisinde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Bu maddelerin, çok büyük bir bölümü imar değişikliği ile ilgili olması nedeni ile, imar komisyonuna havale edildi.

Sakin bir ortam içerisinde başlayan ve tüm maddelerin, katılan 12 Meclis Üyesi tarafından, oy birliği ile kabulü  sonrası,  toplantının böylesi  sakin bir ortam içerisinde biteceği düşünülürken Başkan Çay, yaklaşık 10 günden beri sanal ortamdan sürdürdüğü, Akçatekir  Belediyesi Eski Binası önüne konulan,  halk ekmek  satış büfesi ile ilgili olarak, CHP’yi ve Büyükşehir Belediyesinin bazı bürokratlarını, hedef alan konuşması,  bir anda meclisi gerdi.   

CHP’li Üyelerinden Ahmet Sarıaslan ve Seyhan İnce’nin, ekmek büfesinin konulduğu Akçatekir Eski Belediye Binası ile ilgili olarak, yapmak istedikleri konuşmaları, Başkan Çay kendi üslubu ile müdahale ederek, “SİZ SUSMAYACAKSINIZ. AMA BEN SİZİ SUSTURAMASINI BİLİRİM” şeklindeki konuşmasının akabinde, bazı evrakları getirmek üzere makam odasına gitmesi sonrası, gazetemizi bu siyasi gerginliğin içine dahil etmemek adına, bu toplantıyı terk ettik.  Ve yapılan tartışmaları da, haberleştirmeyerek kamuoyunu germedik. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER