1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MECLİS ÜYELİKLERİNDE KESİN SIRALAMA 20 ŞUBAT’TA

MECLİS ÜYELİKLERİNDE KESİN  SIRALAMA  20 ŞUBAT’TA
Bu haber 19 Şubat 2024 - 11:07 'de eklendi ve 384 views kez görüntülendi.

Geçici Listeler Seçim Kurullarına Teslim Edildi.

MECLİS ÜYELİKLERİNDE KESİN  SIRALAMA  20 ŞUBAT’TA

Yerel seçimlerde partiler saha çalışmalarını başlattılar. Belediye Başkan Adayları, beraberindeki heyetlerle birlikte nokta ziyaretlerini de sürdürüyorlar.

ADAYLAR

Cumhur İttifakından Ali Avan, Cumhuriyet Halk Partisinden Şenol Eroğlu, Yeniden Refah Partisinden mevcut Belediye Başkanı Mustafa Çay, İyi Partiden Adem Aydın, Saadet Partisinden Sadık Pinegöz, Deva Partisinden Mehmet Emin Kaya, Gelecek Partisinden Süleyman Seçilmiş,  Pozantı Belediye Başkan Adayları olarak seçim çalışmalarını  başlattılar.

Pozantı da siyasi partilerin yürütmekte olduğu seçim gezilerinde,  partilerin karşılıklı  olarak birbirlerini ziyaret ediyor olmaları da, Pozantı’lılar tarafından da taktirle karşılanıyor.

MECLİS ÜYELİKLERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için sürdürülmekte olan çalışmalar arasında, Belediye Meclis Üyelerinin tespiti ve sıralamaları, partililer tarafından dikkat ve ilgi ile takip ediliyor.

Kesin aday listelerinin 20 şubat 2024 Salı gün açıklanacak olması dolayısıyla da, meclis üyelikleri sıralamasın da yer değişikleri de adaylar arasında sıkıntı yaratıyor. Liste konusunda Belediye Başkan Adayları da, meclis üyelikleri sıralamasında önemli  zorluklar yaşıyorlar.

Kesin aday listelerinin 20 Şubat 2024 Salı gün açıklanması sonrası,   meclis Üyesi adaylarının bekledikleri sıralamalarda yer almamaları halinde ise, bazı partilerde sıkıntılar ve kopmalar yaşanabileceği de Pozantı kamuoyunda konuşulmaya devam ediliyor.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER