1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MECLİSİN OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI.

MECLİSİN OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI.
Bu haber 08 Ocak 2024 - 10:59 'de eklendi ve 410 views kez görüntülendi.

Son İki Oturum kaldı.

MECLİSİN OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI.

Pozantı Belediye Meclisinin, Ocak 2024 toplantısı geçtiğimiz hafta yapıldı. Böylece bu dönemki Belediye Meclisinin görevi Şubat ve Mart toplantıları ile, sona erecek.

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Başkanlığında yapılan toplantı, yeni yıl dolayısıyla Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Meclis Üyelerinden Yusuf Arısoy, Fatih Yenel ve M. Nuri Akkaya mazeret bildirerek toplantıya katılmadılar. Başkan Çay, rutin olduğu üzere bir önceki ayla ilgili olarak yaptığı çalışmaları, meclis üyeleri ile paylaştı.

Gündemin en önemli maddelerinden biri olan, denetim komisyonu üyeleri seçildi. Kapalı zarf, açık tasnifle yapılan oylama da Zeki Bülbül, Kamil Erbil ve Bekir Gumru denetim komisyonu üyesi oldular. Diğer gündem maddelerinden biri olan evlendirme ücretleri idi.  alınan karar sonrası, yeni ücretler şehir içi 1.000 TL, şehir dışı 1.500  olarak,  belirlendi ve bir toplantı da böylece sona erdi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER