1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MEHMET ÇİĞDEM: “ TEKRAR ADAYIM”

MEHMET ÇİĞDEM: “ TEKRAR ADAYIM”
Bu haber 04 Mayıs 2023 - 11:54 'de eklendi ve 371 views kez görüntülendi.

TAŞIYICILAR KOOPERTİFİ SEÇİME GİDİYOR

MEHMET ÇİĞDEM: “ TEKRAR ADAYIM”

Türkiye’nin en önemli lojistik kuruluşlarından biri olan, S.S. Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin Genel Kurulu, 07 Mayıs 2023 Pazar gün Pozantı Hüma Hatun Kına  Evinde  Saat 10.00’da  yapılacak.

TEKRAR ADAYIM

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiğdem Gazetemize yaptığı ziyarette, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a yaptığı açıklamada, kongrede Başkanlığına tekrar aday olacağını belirterek, şunları söyledi:

HAREKETLİ SEZON

“Yaz sezonun başından itibaren, taşımacılık sektörü büyük bir hareketlilik içerisine girecektir. Pozantı Merkezli Kooperatifimiz, İlçemizdeki su fabrikaları  üretiminin yanı sıra, diğer taşımacılık konusunda da, yurt genelinde güvenilir  ve tercih edilir bir konumdadır.

165 Üyemizin her türlü haklarını koruma konusunda, Başkan ve Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”dedi.  

UCUZ AKARYAKIT

S.S. Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi  Başkanı Mehmet Çiğdem,  açıklamalarına şöyle devam etti:

“Kongre sonrasındaki en büyük hedeflerimizden birisi ise, üyelerimize en ucuz şekilde akaryakıt teminini sağlamaktır. Bu konudaki  çalışmalarımıza önemli mesafe kat ettik.

Görev başına gelmemiz sonrası, önceki yönetimden kalan yaklaşık 3 Milyon Liraya aşkın bir borç ödemesi yapmış olup, halen borçlu değiliz. Şahsım ve yönetim kurulu  olarak da, geçmiş yönetimle ilgili olarak, kamuoyuna her hangi bir açıklama yapmayı uygun görmüyorum. Zaten üyelerimiz de, geçmiş dönemle ilgili hesap dökümünü de  çok iyi biliyorlar.’ Dedi.  

DAVETLİSİNİZ

 Kooperatif Yönetim Kurulu  Başkanı Mehmet Çiğdem,  açıklamasının son bölümünde ise, şunları söyledi:

“07 Mayıs 2023 Pazar gün Saat 10.00’dan itibaren, Hüma Hatun Kına Evinde  yapılacak olan Genel Kurulumuza, tüm üyelerimiz davetlidir. Ben bu genel kurulda da, tekrar Başkanlığa Adayım. Takdir Üyelerimizindir Amacımız ise, Kooperatifimizi çok daha iyi yerlere taşıma mücadelesini, hep birlikte  vereceğimize inanıyor, Saygılarımı sunuyorum” dedi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER