1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MEHMET KILINÇKAYA TEKRAR BAŞKAN

MEHMET KILINÇKAYA TEKRAR BAŞKAN
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:22 'de eklendi ve 594 views kez görüntülendi.

Kooperatif Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

MEHMET KILINÇKAYA TEKRAR BAŞKAN

Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu 6 Temmuz 2021 Salı gün, Akçatekir Çatı Restoranda yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına, 3 yıllığına Mehmet Kılınçkaya tekrar seçildi.

Divan seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Mehmet Kılınçkaya bir konuşma yaptı.  Sonrasında da,  gündem maddeleri, oy birliği ile kabul edildi. Seçimler sonrası, tekrar Başkan seçilen Kılınçkaya, aşağıdaki teşekkür  konuşmasını yaptı:

“Genel kurulumuzda, bizleri yalnız bırakmayan birlik temsilcilerimize,  ve  sivil toplum örgütü temsilcilerine, ayrı -ayrı  teşekkür ediyorum. İşlerinin yoğunluğu nedeni ile gelemeyip, çiçek gönderen Adana Esnaf Odası Birliği Başkanı Niyazi Göger’e  ve  tekrar beni aynı   göreve seçen,  değerli üyelerime  en derin teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER