1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MERVE – EROL EROĞLU ÇİFTİ MUTLULUĞA YELKEN AÇTI

MERVE – EROL EROĞLU ÇİFTİ MUTLULUĞA YELKEN AÇTI
Bu haber 08 Ağustos 2022 - 14:01 'de eklendi ve 595 views kez görüntülendi.

MERVE – EROL EROĞLU ÇİFTİ MUTLULUĞA YELKEN AÇTI

 Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu’nun, en küçük kardeşlerinden Erol Eroğlu, Merve Teker ile hayatını birleştirerek, mutluluk yolunu birlikte adımlamaya başladılar.

Topoğraf olarak çeşitli firmalarda çalışan, Pozantı’nın yakışıklı gençlerinden Erol Eroğlu, gönlünü kaptırdığı Fındıklı Köyünün dünyalar güzeli kızı Merve Teker ile, Atatürk Kültür Merkezinde yapılan muhteşem bir kına ve düğün töreni ile hayatlarını birleştirerek, mutluluğa yelken açtılar.

Düğün başlaması öncesi, salona özel müzik eşliğinde giren gençler, yaptıkları koreografi gösterisi ile de, törenin sürpriz bir başlangıcını yaptılar. Davetlilerin de dikkat ve büyük ilgi ile izlediği bu gösteri sonrası, gençler mutluluklarının ilk dansını da yaptılar.

Teker ve Eroğlu alilerinin yakınları ve dostlarının da, bu coşku ve mutluluğa eşlik ettikleri  düğün töreni, gece geç saatlere kadar, danslar ve halaylar  ile devam etti. Gecenin en büyük sürprizi ise, gelin ve damadın çok değişik bir sunum içerisinde, gençlerin taşıdığı mumlar eşliğinde, gerçekleştirdikleri kına töreni de büyük bir ilgi gördü. Ve böylece, mutlu bir şekilde başlayan bir düğün de, geleneksel kına töreni ile sona erdi.

Merve –Erol Eroğlu çifti, böylece muratlarına ererken, aileleri de büyük bir mutluluk yaşadı.  Her iki çiftede, birlikte çıktıkları bu mutlu yolun, ömür boyu sürmesini diler, kendilerini ve ailelerini tebrik ederiz.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER