1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP’DEN YRP’YE GEÇİŞ YAPAN ÇAY POZANTI’DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP’DEN YRP’YE GEÇİŞ YAPAN ÇAY  POZANTI’DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 29 Ocak 2024 - 11:04 'de eklendi ve 476 views kez görüntülendi.

MHP’DEN YRP’YE GEÇİŞ YAPAN ÇAY POZANTI’DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisinden, 2009 yılında Pozantı Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Çay 31 Mart 2024 yerel seçimlerin de, Cumhur İttifakının MHP listesinden aday gösterilmemesi sonrası, Yeniden Refah Partisi  geçiş yaptı. Bu partinin Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak, 2024 yerel seçimlerine katılacağını açıkladı. Belediye Başkan Adayı  Çay, Yeniden Refah Partisinin Pozantı İlçe Başkanlığı ve Seçim Bürosu Koordinasyonu Merkezinin açılışını yaptı.

TÖREN

Açılış törenin ilk konuşmasını, Yeniden Refah Partisi Pozantı  İlçe Başkanı Mustafa Turan yaptı.  Sonraki konuşmacı ise, YRP Adana İl Başkanı Selahattin Baysal oldu. Baysal, Genel Başkan Fatih Erbakan’nın selamlarını getirdiğini söyledi.

Daha sonra söz alan YRP Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, Ak Partiden istifa ederek YRP’ye geçiş yapan Meclis Üyesi Yusuf Arısoy, MHP’den istifa ederek YRP’ye geçiş yapan Meclis Üyeleri Murat Kutlu, Aziz Şen ve  Ebru Doğucu’yu YRP’nin yeni meclis üyeleri olarak tanıttı. Kendisinin de,  Pozantı’ya yaptığı hizmetlerden bahsetti. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, meslek etiğimizin gerektirdiği şekilde,bu haberi özet olarak yayınlıyoruz. Ancak, kamuoyunun merakla beklediği ve bazılarının parti değiştirmesi ile ilgili gelişmeleri ise, gelecek hafta gazetemizde yayınlayacağız. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER