1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MİLLİ EĞİTİM DE POLİS OPERASYONU

MİLLİ EĞİTİM DE POLİS OPERASYONU
Bu haber 19 Ekim 2021 - 15:30 'de eklendi ve 717 views kez görüntülendi.

Bazı İşadamları da Var.

MİLLİ EĞİTİM DE POLİS OPERASYONU

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile, bazı işadamlarının da aralarında bulunduğu 100 kişiye yönelik , Adana Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından, operasyon düzenlendiği öğrenildi.

Adana’nın en etkin gazetelerinden biri olan, Çukurova Barış Gazetesinin haberine göre, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile, bazı  işadamlarının da aralarında bulunduğu 100 kişiye yönelik, Adana Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından, operasyon düzenlendiği öğrenildi. Operasyonun, Adana merkez ve ilçelerini kapsayacak şekilde, toplam 28 okulda yapılan ihalelere yönelik olduğu ifade ediliyor.

İŞ ADAMLARI DA VAR

Önceki gün görevden alınan, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Müdür Yardımcıları Kazım Baran ve Mustafa Yaylacı’nın da aralarında bulunduğu, 100 kişiye yönelik operasyon düzenlendiği belirtiliyor. İş adamları arasında, Ak Parti’de geçmiş yıllarda görev alan bazı  isimlerinde bulunduğu ve operasyon kapsamında, bu isimlerinde gözaltına alındıkları öğrenildi. Operasyonunun gerekçesinin, açılan ihaleler olduğu ve ihalelere fesat karıştırmak gibi, suçlamaların yer aldığı iddia ediliyor. Polisin soruşturması ise sürüyor. ( Kaynak: Çukurova Barış Gazetesi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER