1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUAMMER SARIDOĞAN’A ÖNEMLİ GÖREV

MUAMMER SARIDOĞAN’A ÖNEMLİ GÖREV
Bu haber 13 Eylül 2021 - 10:00 'de eklendi ve 772 views kez görüntülendi.

Kayyım Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlık  

MUAMMER SARIDOĞAN’A ÖNEMLİ GÖREV

Pozantı’nın önceki Kaymakamlarından olup, geçen yıl Eylül Ayında Elazığ Arıcak İlçesi Kaymakamlığına atanan, hizmetleri ile Pozantı’da iz  bırakan Muammer Sarıdoğan, Pozantı’yı unutmadı. Geçtiğimiz hafta içerisinde, Pozantı’ya geldi. Bazı ziyaretlerde bulundu. Beraberinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, Belediye Meclisi Eski Üyelerinden, Karadeniz Fırınları Sahibi Adil Çakmakçı ile birlikte, Gazetemiz Bürosuna da, bir nezaket ziyareti yaptı.

SOHBET

İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal ve Gazetemiz Sorumlu Yazışileri Müdürü Hayriye Eroğlu ile birlikte, yapılan sohbette geçmiş günler yad edildi. Hatıralar dile getirildi. Kaymakam Muammer Sarıdoğan’ının yaptığı hizmetler ve makamındaki tarafsızlığı,Pozantı’lıların hafızasında, aynı canlılığını sürdürdüğü konuşuldu.

YENİ ATAMA

Kaymakam Sarıdoğan,  geçtiğimiz ay içerisinde  Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda Valiler ve Kaymakamlar Karanamesi ile, bu defa tayini Erzurum’un Karayazı İlçesi oldu.

Aynı zamanda, Kayyım Belediye Başkanı ve Kaymakam olarak yeni görevine atanan Muammer Sarıdoğan, büromuzda yaptığı konuşmada, Pozantı’nın ve Pozantıların kendisinin hayatında daima ayrı bir yer işgal edeceğini, buradaki görev süresini,  oluşturduğu dostlukları, hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, “ Artık Erzurum’un Karayazı İlçesinde de, bir evleri olduğunu” söyledi.

Pozantı’daki basın- yayın organlarının  görev süresi boyunca da kendisine verdikleri destek yayınları ile de, yol gösterici olmasının önemini vurguladı. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı gazetesi olarak, önceki Kaymakamlarımızdan Muammer Sarıdoğan’a, yeni atandığı Erzurum’un Karayazı İlçesi Kayyım Belediye Başkanlığı ve Kaymakamı olarak, bu yeni görevinde de, başarılar diliyoruz. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER