1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MÜFETTİŞ SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR.

MÜFETTİŞ SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR.
Bu haber 27 Temmuz 2023 - 10:21 'de eklendi ve 1.050 views kez görüntülendi.

Sınav Sorularının Ele Geçirildiği İddiası Araştırılıyor…  

MÜFETTİŞ SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR.

Pozantı’da Atatürk ve Cumhuriyet İlkokullarında, son sınıf öğrencileri için yapılan Bilim ve Sanat Merkezi Öğrenci Yerleştirme sınavlarında, soruların ele geçirildiği şeklindeki iddialar Gazetemizde haber olarak yer almıştı.

Pozantı kamuoyunda da, yoğun bir şekilde konuşulan bu iddialara göre, bir öğretmen Bilim Sanat Merkezi Yerleştirme Sınav sorularını ele geçirerek, bunu da  bazı meslektaşları ile paylaşarak, kendi çocuklarının sınavlarda daha yüksek puan almalarını sağladıkları şeklindeki haberimiz üzerine de, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü  harekete geçti. Bu iddianın soruşturulması için de,  Pozantı’ya müfettiş gönderdi.   

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, yayınladığımız bu iddia haberinin peşini bırakmıyoruz.  Araştırmalarımızı devam ettiriyoruz. Son edindiğimiz bilgi ise, Milli Eğitim  Müdürlüğü Müfettişlerinin başlattıkları soruşturmanın, devam ettirilerek yakında sonuçlanacağı şeklinde olduğunu öğrendik. Bu iddianın nasıl sonuçlanacağının da takipçisi olmayı devam ettireceğiz. ( Haber: Taner Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER