1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Muhtar Yetkin’den Girişim Meralara Gübre Takviyesi

Muhtar Yetkin’den Girişim    Meralara Gübre Takviyesi
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:21 'de eklendi ve 1.627 views kez görüntülendi.

Muhtar Yetkin’den Girişim  

MERALARA GÜBRE TAKVİYESİ

Tüm dünyada, her geçen yıl hayvansal, tarımsal ve zirai ürünlere olan ihtiyaç, giderek artıyor. Verimin artırılması için, araştırmalar devam ettiriliyor. Bu bağlamda, Mera alanlarının gübrelenmesine de, başlandı. Pozantı’nın Kırsal Mahallerden, Karakışlakçı da mera alanlarına ilk gübre serpildi.

Muhtar Harun Yetkin’nin, Pozantı Kaymakamlığına müracaatı sonrası, Orman İşletme Müdürlüğünce, 400 Torba  Üre Gübresi, Karakışlakçıya  gönderildi. Muhtar Yetkin, köy halkı ile birlikte bu gübreleri mera alanlarına serpti. Havalarında yağışlı gitmesi, gübrelemeyi çok daha cazip ve verimli hale getirdi. Kısa sürede, otların boy atacağı mera alanları, hayvan yetiştiriciliği başta olmak üzere, süt ve benzeri hayvansal gıdalarda da, verim artışı ve kaliteyi  sağlayacak.

Muhtar Harun Yetkin yaptığı açıklamada, Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’nın, kendisine yapılan ihtiyaç bildirimlerinin, derhal giderilmesi konusundaki, titiz çalışması ve kontrolünü de, devamlı yaptırıyor olmasının, kırsal kesim üreticileri tarafından da takdirle karşılandığını, bu vesile ile de mahalle halkı adına, Kaymakam Sarıdoğan ile Üre Gübresini gönderen, Pozantı Orman İşleteme Müdürlüğünde de  teşekkür etti.

( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER