1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUSTAFA ÇAY YRP ADANA İL BAŞKANLIĞINA MI GÖZÜNÜ DİKTİ ?

MUSTAFA ÇAY YRP ADANA İL  BAŞKANLIĞINA MI GÖZÜNÜ DİKTİ ?
Bu haber 19 Nisan 2024 - 13:31 'de eklendi ve 324 views kez görüntülendi.

Pozantı’lı Geçit Vermedi.

 MUSTAFA ÇAY YRP ADANA İL BAŞKANLIĞINA MI GÖZÜNÜ DİKTİ ?

 Seçildiği üç dönemlik Pozantı  Belediye Başkanlığının, 2.5 dönemini görev başında geçiren, kalanını ise feto iltisaklı olarak tutuklanıp yaklaşık 9 Ay Kozan Ceza Evinde yatan, 2018  yılı Temmuz Ayında İçişleri Bakanlığınca tekrar göreve iade edilen, 2019 yerel seçimlerinde ise, Cumhur İttifakının MHP kanadından 3. Dönem olarak Belediye Başkanlığına yine  aday gösterilen Mustafa Çay, siyasi hayatını Pozantı da hiçte hoş olmayan bir şekilde noktaladı.

HAİNLİK VE İHANET…!

2024 yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakının MHP kanadından aday gösterilmeyen  Mustafa Çay, hemen YRP geçiş yaptı. Ancak bu tavrını ve kararını Pozantı Halkı  benimsemeyerek  kendisini tekrar başkan seçmedi. Bu gelişmeler arasında da,  MHP  Adana İl Başkanlığınca yapılan bir açıklamada da,  hainlik ve ihanetle suçlandı.

ANLAMI KALMADI…

31 Mart 2024 seçiminde aldığı 2471 oyla, daha sandıklardan kesin sonuç alınmadan, sanal ortamından kaybettiğini açıklayan ve hezimete uğrayan Mustafa Çay, iddialara göre  destekçilerine haber bile vermeden, aynı gün Adana’ya geçiş yaparak  destekçilerini yalnız bıraktı.  Yine konuşulan iddialara göre, Çay’ın bu tavrı da kendisini destekleyenler arasında şok etkisi yarattı. Birkaç gün sonra da, Pozantı’ya gelmiş olmasının ise bir anlamı kalmadı.

GÖZÜ YRP İLDE Mİ ?

Geçtiğimiz hafta Pozantı siyasi kulislerinde, yoğun bir iddia konuşulmaya başlandı.

Kendisine Pozantı da siyasi gelecek göremeyen, Pozantı Belediyesinin Eski Başkanı ve çiçeği burnunda YRP’li Mustafa Çay, yeni makam  arayışı içerisine girmiş. Öğrendiğimiz kadarı ile de,  YRP Adana İl Başkanlığı için, araştırma ve çalışmalara başlamış.

TEMAS

Çay, YRP’nin Adana Kurucusu ve İl önceki Başkanı Selahattin Baysal’ın yerel seçimlerde Büyükşehire Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi ve seçimi kaybetmesi sonrası, Mustafa Çay’la siyasi bir iş birliktelik oluşturduğu, önümüzdeki günlerde de  Ankara’ya YRP Genel Merkezine giderek zemin yoklaması yapacakları  konuşuluyor.    

RAHATSIZLIK

Yeniden Refah Partisinin Adana İl Başkanlığına atanan Hasan Arık’ın, bu iddia şeklinde konuşulan gelişmelerle ilgili olarak haberinin olduğu, bundan da büyük bir rahatsızlık duyduğu duyumlarımız arasında yer alıyor.

Artık Pozantı da hiçbir siyasi geleceği olmayan Mustafa Çay’ın başlattığı ve YRP’de huzursuzluk yaratan bu tavrının takipçisi olacağız.  Gelişmeleri yayınlarımız aracılığı ile de, Pozantı Halkıyla  paylaşacağız. ( Yorum Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER