
Nurefşan – Burak Birbirlerine Çok Yakıştılar.
MUTLULUKLARININ İLK ADIMINI NİŞAN İLE ATTILAR.
Ak Parti Pozantı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Nurefşan Güven ile birlikteliklerinin ilk adımlarını, Mevlütlü Nişan Merasimi ile taçlandırdılar.
Atatürk Kültür Merkezinde, kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı Nişan Merasimine, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi ile, Ak Parti İlçe Teşkilatı da tam kadro katıldılar. Genç yaşında, siyasette dikkat çekmeye başlayan Burak Ünal ile, Nurefşan Güven’nin birbirlerine çok yakıştığı da, davetliler tarafından gıpta ile imrenilenerek izlediler ve mutluluk dileğinde bulundular.
Nurefşan – Burak Ünal’ın yüzüklerini, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen ile, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay birlikte takarak kordelayı da kestiler.
Meryem – Adnan Güven ve Ümmühan – Ali Ünal Aileleri de, evlatları Nurefşan ve Burak’ın hayat yolu birlikteliklerine başladıkları bu günü görmenin ve yaşıyor olmanın, doyumsuz zevkini davetliler ile birlikte yaşadılar. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, hayat birlikteliklerinin ilk adımını, Mevlütlü Nişan töreni ile atan Nurefşan Güven ve Burak Ünal’a, bir ömür boyu mutluluk diliyor, ailelerini tebrik ediyoruz. ( Haber :Hayriye Eroğlu)