1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NE FAYDASI VAR ?

NE FAYDASI VAR ?
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:30 'de eklendi ve 578 views kez görüntülendi.

NE FAYDASI VAR ?

Sivil Toplum Örgütlerinin, yetkilerinin kısıtlanıyor olması, üyelerine yaptıkları hizmetleri de, aynı ölçüde olumsuz olarak etkiliyor.

Pandemi döneminde, bazı sivil toplum örgütleri, üyelerine borç yapılandırması yaptılar. Üyelerinin, gelir düzeylerinin çok fazla düşmesin rağmen, bu kuruluşlar aidat indirimine gitmedikleri gibi, aidatları almama yoluna da gitmedikleri gibi, bazıları da zam yaptılar.

Türkiye’nin, en büyük sivil toplum örgütlerin den birisi olan, Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonudur. Buna bağlı olan federasyon ve odalar da, üye aidatları ile ilgili, en ufak bir indirim yapmadılar. Sadece yapılandırma ile, alacaklarını tahsil etme yolunu seçtiler.

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası da, bağlı bulunduğu Federasyonun ve Birliğin  bu uygulamasını, mecburen devam ettirdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, hem yapılandırma, hem de aidat ödemek üzere gelen, Pozantı’lı esnaflardan Terzi Ahmet Aytekin ile,  Berber  Halil Altunsu odanın bu uygulamalarını eleştirerek,  “ bize ne faydası var. Bir türlü anlayabilmiş değiliz. Ama, iş aidat ödemeye gelince de, kendilerinde en fak bir destek ve katkı göremiyoruz” şeklinde şikayetlerini dile getirdiler. (Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER