1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NECATİ ŞEN AK PARTİ BAŞKAN VEKİLİ OLDU

NECATİ ŞEN AK PARTİ  BAŞKAN VEKİLİ OLDU
Bu haber 11 Mart 2021 - 13:57 'de eklendi ve 877 views kez görüntülendi.

Partime Hizmet Onurdur.

NECATİ ŞEN AK PARTİ BAŞKAN VEKİLİ OLDU

Pozantı Ak Parti İlçe Başkanlığından, işlerinin yoğunluğu nedeni ile, bir süre önce istifa eden Doğan Türkyılmaz’ın yerine Vekil olarak, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Necati Şen getirildi.

2007 yılından itibaren, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan, yönetimlerde bulunmadığı süre zarfında da, partisinin yaptığı çalışmalarda yer alan, iş insanı madenci ve petrolcü Necati Şen, Ak Parti Pozantı İlçe Başkan Vekili olarak, görevini sürdürecek.

ÖNEMLİ OLAN HİZMETTİR

İş insanı ve siyasetçi Necati Şen, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, yaptığı nezaket ziyaretinde, özetle şu görüşlere yer verdi:

“2007 yılından beri, Ak Parti de üye ve zaman- zaman da, teşkilat görevlisi olarak yer aldım. Hiçbir şekilde, bir makam beklentim olmadı. Birlikte görev yaptığım, Ak Parti Pozantı İlçe  ve Adana İl Başkanlarımla birlikte,  partime hizmet vermiş ve devam ettirmek gururunu, her zaman yaşıyorum.

İlçe Başkanımız Sayın Doğan Türkyılmaz’ın, istifası ile boşalan, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanlığına, vekaleten getirildim. Verilecek her görevi, eskiden olduğu gibi, devam ettirmeyi bir onur payesi olarak, değerlendiriyorum. Benim, hiçbir şekilde makam beklentim olmadı. Başta, kişisel olmak üzere, sosyal ve iş ilişkilerimde de, Pozantı Halkının hep yanında oldum. Eğer yaptığım hizmetlerle Partimize, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, değerli Büyüğümüz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının hedeflediği, 2023 yılı Türkiye hedeflerinin oluşmasında, bir katkım olacaksa, bu hayatımda aldığım en büyük, onur hediyesi olacaktır” dedi.

TOPLANTI

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkan Vekili, iş insanı, madenci ve petrolcü Necati Şen, göreve başlaması sonrası ilk toplantısını, Pozantı Belediyesinin Mart Ayı olağan toplantısının yapıldığı, 4 Mart 2021 Perşembe gün, bir kısım belediye meclis üyesinin katılımı ile yaparak, fikir alışverişinde bulundular.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER