1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NEDEN SULANMIYOR?

NEDEN SULANMIYOR?
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 10:05 'de eklendi ve 559 views kez görüntülendi.

NEDEN SULANMIYOR ?

Hava sıcaklığının giderek artıyor olması vatandaşları da bunaltmaya başladı.

Kısıtlama uygulmasının da kalkaması ile birlikte piknik  alanları ve su kenarlarına gitmeye başladılar.  Pozantı merkezinde ise  sıcaklık çok daha fazla hissedilir hale geldi. geçtiğimiz hafta Atatürk  Caddesinde yaptığımız bir yürüyüte esnaflar bize yakınarak yşunları söylediler.

Kaldırımdaki köpekler başta olmak üzere birde artan hava sıcaklığı bizi adeta canımızdan bezdirir hale geldi. Pozantı Belediyesinin bir arazözü yokmu ki  bu caddeyi aralıklı sulayıp bizi ferahlatsın  araçların kaldırdığı tozdan da böylece kurtulmuş olur dediler.

TİYATROYA VEDA

Pozantı Belediyesin de, 21 yıldır çeşitli oyunları hem yazıp, hem de sergileyerek büyük bir beğeni kazanan, özellikle Pozantı’nın Kurtuluş Yıl Dönümü olan 25 Mayıs törenlerinin  vazgeçilmezi olan, Belediye Tiyatrosunun önemli aktörlerinden Yaşar Beyceoğlu, artık sahnelere veda ettiğini, aşağıdaki açıklama ile duyurdu:

“Tam yirmi bir yıldır, gerek yazarak, yöneterek, yada oynayarak gecemi -gündüzüme kattığım ve çok büyük emek verdiğimi düşündüğüm, Pozantı Belediyesi tiyatro gurubuna, artık veda vakti. Umarım benden sonra gelenler, bu  bayrağı çok daha iyi yerlere taşırlar”

Yaşar Beyceoğlu’nun, bu  sanal ortam paylaşımdan, büyük üzüntü duyan takipçileri, vedanın erken olduğunu, Pozantı’lının kendisinden  ve sanatından, çok  büyük beklentileri olduğunu   belirterek, bu kararından vazgeçmesi için kendisine rica da,  bulundular.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER