1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Öğretiyor… Ürettiriyor…. Ve Sattırıyor… POZANTI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

Öğretiyor… Ürettiriyor…. Ve Sattırıyor… POZANTI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ
Bu haber 10 Haziran 2024 - 7:52 'de eklendi ve 285 views kez görüntülendi.

Öğretiyor… Ürettiriyor…. Ve Sattırıyor… POZANTI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

Çağdaşlaşmanın en etkin faaliyeti, kadınların topluma kazandırdıklarıdır. Geçmiş yıllarda, kırsal kesimlerde üretiminde anası pozisyonunda olan kadınlar, gelişen hayat şartlarına her geçen gün daha iyi uyum sağlıyorlar. Üretimin her kademesinde de, başarı ile görev üstlenebiliyorlar.

Bunlar saymakla bitmez. Günümüzde bir kadının otobüs ve tır kullanıyor olması, sanayi tesislerin de üretimin de anaları konumunda olmaları, artık garipsenmiyor. Bilakis kadınların görev almadığı iş hayatında ise, başarısızlık her geçen gün daha fazla  artıyor.

POZANTI HALK EĞİTİM

Pozantı Halk Eğitim Müdürlüğü, uzun yıllardan beri kadınların sosyal ve ekonomik anlamda en fazla katkı koydukları, bir merkez olma başarısını, her yıl artırarak devam ettiriyor. Yılların deneyimli Halk Eğitim Müdürleri bu başarıya önemli katkılar koydular. Son yıllarda başarı çıtasını çok daha yükselten ise, İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Taytaş oluyor.

SERGİ

Pozantı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün geleneksel hale getirdikleri yıl sonu sergileri, çok büyük ilgili ve alaka görmeyi de  devam ettiriyor.

06 Haziran 2024 Perşembe gün açılışı yapılan bu  sergideki çalışmalar, yine büyük bir takdir gördü.  Kadınların büyük ustalıkla, eğitici ve yöneticilerinde, büyük bir özveri ile  yaptıkları  çalışmaların sanatlaştırıldığı serginin açılışını, Pozantı Kaymakamı Ekrem Güdek, Belediye Başkan Vekili Durmuş Taşpınar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Konuk ve Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın eşi Ayşe Avan ile birlikte yaptılar.

Katılımcılar arasında, bazı kamu kurum müdürleri, siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri de hazır bulundular. Sergide, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan bağlama ve halk oyunu kurslarına katılan kursiyerlerde, kısa bir konser verdiler. Sergi bir süre vatandaşların da görüşüne açık tutulacak.  Vatandaşlar beğendikleri ürünleri satın alabilecekleri gibi, siparişte verebilecekler.  

Pozantı Halk Eğitimi Müdürlüğü Bahçesinde, halkın ve protokolün katılımı ile açılan bu sergide, ahşap boyama, dikiş nakış ve giyim çeşitleri,  resim sergisi  çeyiz sergileri  büyük bir ilgi ve alaka ile dikkatle izlendi.  Kaymakam Ekrem Güdek  her standı dolaştı.  Bazılarından alış veriş yaptı.  Eğitimci ve kursiyerleri de, çalışmalarından ve başarılarından dolayı  kutladı. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER