1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE SADE KUTLAMA

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE SADE  KUTLAMA
Bu haber 29 Kasım 2021 - 15:08 'de eklendi ve 536 views kez görüntülendi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE SADE  KUTLAMA

Değişmez ve Ebedi Başöğretmenimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Gençliğini ve Çocuklarımızı emanet ettiği fedakar Öğretmenlerimiz, en anlamlı günü olan “24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ” Pozantı’da çok sade bir törenle, Atatürk Anıtına Çelenk konularak kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Sezgin ve bir gurup Öğretmen, 24 Kasım 2021 Çarşamba gün, Öğretmenler günü dolayısıyla, Atatürk Anıtı önünde Saat 10.00’da bir araya geldiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü fatih Sezgin hazır olan öğretmenlerle birlikte, Atatürk Anıtına Çelenk Sunumunda bulundu.

Sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Bayrağımız göndere çekilerek tören sonlandırıldı. Bir başka da etkinlik yapılmadı. Bu törene Belediye Başkan Vekili Durmuş Taşpınar ve bir gurup siyasi parti temsilcileri katılarak, öğretmenleri bu günlerinde yalnız bırakmadılar.

( Haber Merkezi)

.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER