1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Olmadı!

Olmadı!
Bu haber 19 Mayıs 2022 - 11:14 'de eklendi ve 452 views kez görüntülendi.

Olmadı!

Pozantı’da havanın günülük güneşlik olmasına rağmen, Kapalı Spor Salonunda kutlanan 19 Mayıs törenleri ile ilgili olarak, deneyimli meslektaşımız Adana Günaydın Gazetesi Haber Sorumlusu Hüseyin Sungur’un, konuyla ilgili yorum haberi aşağıdadır:

“Kurtuluş mücadelesinde önemli yere sahip olan Pozantı’da 19 Mayıs kutlamalarının salonda yapılacak olması tepkilere neden oldu.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve sonrasında, Türk Gençliğine Gençlik ve Spor Bayramı adı altında, Ulusal Bayram olarak armağan ettiği 19 Mayıs 1919’un, 103. Yıl dönümü olan 19 Mayıs 2022 Perşembe günkü kutlanmasında, Pozantı’da bir ilk yaşanacak. Özellikle kurtuluş mücadelesinde önemli bir yere sahip olan Pozantı’da coşkuyla kutlanması gereken 19 Mayıs’ın salona alınması tepkilere neden oldu.

Yılar önce statlarda kutlanan, sonrasında tören alanlarına kaydırılan 19 Mayıs’ın 103. Yıl Dönümünün, Pozantı da Ulusal bayramların kutlanmakta olduğu, Atatürk Kültür Merkezi önündeki tören alanında değil de, kapalı spor salonun da kutlanması Pozantılar tarafından hoş karşılanmadı. Pozantılılar, 19 Mayıs kutlamalarının kapalı spor salonuna alınmasına karar verenler hakkında idari işlem yapılmasını istediler.

Pozantı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Zeybek, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Perşembe günü kutlama saatinde  havanın aşırı yağışlı olacağının tahmin edilmesi nedeniyle kutlamaların kapalı spor salonunda yapılacağını söylediği öğrenildi.

Adana’daki törenlerin ise Valiliğin yaptığı açıklamaya göre, Uğur Mumcu Meydanındaki tören alanında, gençlerin çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra, geçit resmi ile yapılacağı belirtildi. Haber: (Adana Günaydın Gazetesi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER