1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ONUR ANISI

ONUR ANISI
Bu haber 17 Ocak 2022 - 12:49 'de eklendi ve 422 views kez görüntülendi.

ONUR ANISI

Halen devam ettirmekte olduğum Gazetecilik mesleğinde,  pek çok önemli isim ile, zaman- zaman biraya gelme  fırsatım oldu. Bunlar arasında, o kadar çok değerli isimler vardı ki, fotoğraflardan günümüze yansıyan bu birliktelikler, benim için her zaman bir onur anısı olarak, kalmaya devam edecektir.

Hayatım da ve mesleğimde, iz bırakan ve hatıralarına duymakta olduğum saygıyı, devam ettirdiğim iki önemli isim ise, ölümünün 10. Yıl dönümünü geçen hafta andığımız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlarından, Merhum Rauf Denktaş’dır.

Kendisi, Türkiye’ye ve Adana’ya her gelişinde, 1995- 2001 yılları arasında Başkanlığını yaptığım, Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, bizleri onurlandırırdı. Fotoğraf karesinde yer alan, bir başka önemli isim ise, Türk Siyasetinin ve Milliyetçiliğinin, tartışılmazlarından biri olan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’dur.

Meslektaşlarımızdan Murat Yonat’ın, sanal ortamından paylaştığı bu fotoğraf, anılarımı tazeletti. Meslek mensuplarımızla birlikte, günümüze yansıyan bu fotoğraf karesinde, yer alan Merhum Rauf Denktaş ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kere daha saygı ve rahmetle  ile anarken onur anılarımı da böylece,  tazeleme fırsatını buldum.  ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER