1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Orman yangını tatbikatı düzenlendi

Orman yangını tatbikatı düzenlendi
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 11:21 'de eklendi ve 407 views kez görüntülendi.

Orman yangını tatbikatı düzenlendi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele kapsamında tatbikat düzenlendi.

Adana Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, orman yangın işçilerine, arazöz ve yangın söndürme ekiplerine yönelik olarak düzenlenen iş başı eğitimlerinin tamamlandığı bildirildi.

Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirilen eğitimlerde, orman yangınlarıyla mücadelede görev alan arazöz ve yangın söndürme ekiplerinin eğitimden geçirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Eğitimler, orman yangınlarının söndürülmesinde yönetim ve müdahale etkinliğini arttırmak için gerçekleştirilen tatbikatlarla sona erdi. Eğitimlerde, araç gereçlerin kullanılmasında dikkat edilecek hususlar, arazözlerde su pompası kullanımı ve bakımı, kişisel koruyucu güvenlik malzemelerinin kullanımı, tim oluşumu ve yangına müdahale şekilleri konularında bilgiler verildi.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, orman yangınlarına vatan savunması anlayışıyla mücadele ettiklerini belirterek, “Verilen eğitimler, can güvenliğimizin sağlanmasında son derece önemli. Yaptığımız eğitim ve tatbikatlarla bilgilerimizi tazeledik. Yeşil vatanımızı korumak için yangın sezonuna hazır bir şekilde tüm tedbirlerimizi aldık. Adana ve Osmaniye illerinde çıkabilecek orman yangınlarına karşı 7/24 teyakkuz halindeyiz.” ifadelerini kullandı. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER