1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖZKUL PARK CAFE HİZMETE DEVAM EDİYOR

ÖZKUL PARK CAFE HİZMETE DEVAM EDİYOR
Bu haber 06 Haziran 2022 - 14:59 'de eklendi ve 1.017 views kez görüntülendi.

ÖZKUL PARK CAFE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Pozantı’nın Kamışlı Mahallesin de, üç yıldan beri hizmet vermekte olan, “ ÖZKUL PARK CAFE” bu sezona da iddialı başladı.

 İşletmeci Yusuf Özkul’un yönetiminde kahvaltı başta olmak üzere,  unlu mamullerin yanı sıra, pizza, hamurger,  sıkma, börek, tost, soğuk ve sıcak içeceklerinde yer aldığı  Özkul Park Cafe, ilgi ve tercih merkezi olmayı sürdürüyor. Körkün Çayı kenarında, yeşilin maviyle bütünleştiği muhteşem bir doğa ortamında,  su ve kuş  sesleri arasında, rahat ve huzurlu bir ortam içeresinde, müşteri memnuniyetini ön planda tutan  ÖZKUL PARK CAFE işletmecisi Yusuf Özkul, konuklarına eksiksiz hizmet  verme anlayışının, ilk plan da yer aldığını belirtti.  

Sadece Kamışlı sakinlerinin değil, Pozantı Merkezden ve Boğaz Mahallerinden gelen vatandaşların da, ilk  tercihi ve mekanı olan, “ ÖZKUL PARK CAFE”  aynı zamanda yaş günü, kına, nişan, tatlı merasimi ve özel toplantılar için de hizmet vermeyi sürdürüyor. ÖZKUL PARK CAFE İşletmecisi Yusuf Özkul,   0530 502 04 67 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabileceğini söyledi. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER