1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POLİS GÜNÜNDE İLK RESMİ TÖREN VE İLK RAMAZAN BAYRAMLAŞMASI

POLİS GÜNÜNDE İLK  RESMİ TÖREN   VE İLK RAMAZAN BAYRAMLAŞMASI
Bu haber 15 Nisan 2024 - 10:07 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

POLİS GÜNÜNDE İLK  RESMİ TÖREN   VE İLK RAMAZAN BAYRAMLAŞMASI

31 Mart 2024  yerel seçimleri sonrası, Pozantı Belediye Başkanlığına seçilen Ali Avan’ının ilk resmi töreni Polis günü yıl dönümü kutlamasında, ilk Bayramlaşması ise 10 nisan 2024 Çarşamba gün Ramazan Bayramında oldu.

10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıldönümünün, Ramazan Bayramı nedeni ile iki gün önceye alınarak, 08 Nisan 2024 Pazartesi gün kutlandı. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, gün dolayısıyla Polis Teşkilatının Atatürk Anıtına Çelenk Koyma töreninde hazır bulunarak, günlerini kutladı.

RAMAZAN BAYRAMI

Pozantı’nın yeni Belediye Başkanı Ali Avan, ilk dini kutlamasını ise 10 Nisan 2024 Çarşamba gün yaptı. Merkez Camiinde kılınan Bayram Namazı çıkışında, geleneksel olarak Pozantı’ halkı ile Bayramlaştı. Sonrasında Belediye Çay bahçesinde düzenlenen, bayramlaşama töreninde de yine Pozantı Halkı ile bir araya geldi.  Bayramlaşmanın yanı sıra, tebrikleri de kabul etti.

Başkan Ali Avan, Ramazan Bayramı dolayısıyla, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

AKTARACAĞIZ

“Gelecek nesillere de aktaracağımız bu değerli miras, Pozantı’mızın kültürel zenginliğini ve toplumsal bağlarımızı güçlendiriyor. Bayramlarımızı sadece takvimdeki özel günler olarak değil, yıl boyunca kalplerimizde yaşatalım. Bir kez daha tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyorum” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER