1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POLİS TEŞKİLATININ 176. YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK

POLİS TEŞKİLATININ 176. YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK
Bu haber 05 Nisan 2021 - 8:27 'de eklendi ve 654 views kez görüntülendi.

POLİS TEŞKİLATININ 176. YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK

Güvenliğimizin teminatı olan, Polis Teşkilatının Kuruluşunun, 176. Yıl Dönümü tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da pandemi koşullarına uygun olarak hafta başından itibaren, Çeşitli etkinliklere kutlanacak.

PROĞRAM

Yıl Dönümü günü dolayısıyla, 5 Nisan 2021 Pazartesi günden itibaren, billboardlar araçlar ve binalara afişler asılacak.  8 Nisan 2021 Perşembe günü başta  şehitlik  olmak üzere, şehit aileler ve  Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, ziyaret edilecek.

10 Nisan 2021 Cumartesi günü ise, Saat 10.04’de Atatürk Anıtına Emniyet Müdür Vekili Deniz Ünsal tarafından Çelenk Konulacak. Akabinde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okunacak. Gün dolayısıyla, görevli bir polis memuru tarafından konuşma yapılacak. Polis araçları sirenlerini çalarak, Pozantı içinde tur atacak olup, kutlama günü bu etkinlikleri sonlandırılacaktır.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER