
POLİSİMİZ, KURULUŞUNUN
YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun, 173. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi, 10 Nisan 2018 Salı gün, Pozantı’da da, törenler ve etkinliklerle kutlandı.
ÇELENK KONULDU.
Salı gün saat 10.00’da, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören de, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, Çelenk Koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında da günün, anlam ve önemini kırıkkale escort belirten bir konuşma yaptı.
TÜRK POLİSİ, ATATÜRK’E BAĞLIDIR
İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp’ın, Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı konuşmanın, en can alıcı noktalarından birisi ise, Türk Polisinin, Atatürk İlke ve İnkılaplarına olan bağlılığını, dile getirmesi oldu. Ve konuşmasına şöyle devam etti:
“ Türk Polisi, insan haklarına ve hukuka saygılı, demokratik laik sosyal bir hukuk devletinin, güvenlik temsilcisidir. Vatandaşlarımızın, can ve mal güvenliğini koruma gibi, çok hayati bir görevi üstlenmiştir.
Bu çalışmalarımızda, bizlere destek veren, kırşehir escort yetkililerimiz başta olmak üzere, tüm kurum ve kuruluş ile kişilere teşekkür ediyorum” dedi.
ÖDÜLLER VERİLDİ.
Saat 11.00’de, İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen etkinliğe ise, Kaymakam Taner Tengir başta olmak üzere, Belediye Başkan Vekili Murat Kutlu, Cumhuriyet Baş Savcısı Murat Tokay ile, Cumhuriyet Savcısı Furkan Sağlam ile, diğer protokol üyeleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri katıldılar. Gün dolayısıyla, okullar arasında düzenlenen, çeşitli etkinliklerde, dereceye giren niğde escort öğrencilere ödüllerini verdiler.Hafta dolayısıyla da, Merkez Camiinde, Şehit Güvenlik güçlerimizin, aziz ruhlarına ithaf en mevlit okutturuldu.
HABER: HAYRİYE EROĞLU