1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN’NIN GÜNLÜĞÜ

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN’NIN GÜNLÜĞÜ
Bu haber 13 Mayıs 2024 - 10:14 'de eklendi ve 333 views kez görüntülendi.

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN’ININ GÜNLÜĞÜ

BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN KIZILCAHAMAM TOPLANTISINDA

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince Kızılcahamam da,  geniş katılımlı olarak düzenlenecek olan bu  parti içi istişare toplantısında, hazır bulunmak üzere, 17 Mayıs 2024 Cuma gün Kızılcahamam da olacak.

BULUNAMAYACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımı ve konuşması ile başlayacak olan bu toplantı, 17-18-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında üç gün süreyle devam edecek.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan katılacağı bu toplantı nedeni ile, 19 Mayıs Törenlerinin, Çelenk sunumunda ve etkinliklerin de de bulunamayacak. Başkan Ali Avan’ı temsilen görevlendireceği bir Belediye Başkan Yardımcısı kendisini temsil edecek.

ZİYARETLER VE İSTEKLER

Pozantı Belediye Başkanlığında bir ayı geride bırakan Ali Avan, kurum içi çalışmalarının yanı sıra, kadro düzenlemesini de  yapıyor. Bu arada da belli noktalara da teşekkür  ve tebrik ziyaretlerini de sürdürüyor.

TALEPLER

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın, en önemli çalışmalarının başında, başta Akçatekir olmak üzere, yaylak konumunda bulunan yerleşim yerlerinde, belediye hizmetlerinin aksamaması için, personel takviyesinin yanı sıra, araç ve gereç temini içinde taleplerini bu ziyaretler sırasında dile getiriyor. Bilindiği gibi Mayıs Ayı’ndan itibaren  başlayan yayla sezonunda, Çukurova Bölgesinin göç Merkezi olan, Akçatekir’de Nüfus 2 Binden  250 Bine kadar çıkmakta olup, çöplerin  toplanmasındaki yetersizlik  ilk sırada yer alıyor. Aynı durum Pozantı’nın diğer Kırsal Mahalleri içinde geçerli oluyor.

ARAYIŞ…

Önceki dönem  Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Pozantı Belediyesini borç yükü altında bırakmış olması, yeni Belediye Başkanı Ali Avan’ı da,  çare arayışı ile karşı -karşıya bıraktı. Başkan Ali Avan ilk olarak Pozantı Belediye Meclisinden, oy birliği ile borçlanma yetkisi aldı. Bu konuda kendisine destek veren, Belediye Meclis Üyelerine de teşekkür etti. Ve  kredi için de gerekli çalışmaları başlattı.

ONARILIYOR

Kısıtlı bir bütçe ile çalışmalarını başlatan Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan,  ilk olarak eldeki mevcut  çöp konteynırlarını onartıp kullanılır hale getirterek, bölüm- bölüm hizmete sokuyor. Başkan Ali Avan, aynı şekilde Belediye garajındaki araçlarında teknik ömürlerini  uzatabilmek için çalışmalarını başlattı.

TEBRİK VE ARAYIŞ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Adana’daki Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek hem tebrik ediyor, hem de yaz sezonu nedeni ile de, başta çöp kamyonu olmak üzere diğer  araç-gereç  talebinde de  bulunuyor.

ÖNEMLİ ZİYARET  

Belediye Başkanı Ali Avan’ın önemli ziyaretlerinden birisi, Pozantı’ya yeni atanan Kaymakam Vekili Ekrem Güdek’e oldu. Başkan Avan, bu ziyarette Pozantı’ Belediyesinin durumu ve Pozantı’nın konumu ile ilgili olarak,  Kaymakam Vekili Güdek’e gerekli bilgileri verdi.

Güdek, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Ali Avan’ı seçilmesinden dolayı kutladı. Kaymakamlığın imkanları ölçüsünde de, Belediye ile koordineli bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’da, Kaymakam Vekili Ekrem Güdek’i yeni görevinden dolayı kutladı. Makam olarak Belediye ye sağlayacağı desteklerden dolayı da kendisine teşekkür etti.

KARALAR’A ZİYARET

Başkan Ali Avan’ının diğer ziyaretlerinden biri ise, görevine tekrar seçilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a oldu.

Belediye Başkanı Avan bu tebrik ve istek ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesinin Pozantı Belediyesi ile süreceğine inandığı ortak çalışma birlikteliğinden, son derece umutlu olduğunu  ifade etti. Tekrar seçilmesinden dolayı Karalar’ı kutladı. Pozantı’ya hizmet konusunda da, destek isteyerek kendisine teşekkür etti.  

CEVAP

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da,cevaben yaptığı konuşmada Pozantı Belediye Başkanı seçilmiş olmasından dolayı Başkan Ali Avan’ı tebrik etti. Kendisinin da aynı şekilde, ortak hizmet işbirliği anlayışı içerisinde olacağını belirterek,  önemli olan toplum yararına olan çalışmalarda, siyasi görüş birliğinden daha önemlisinin ise, belediye çalışmalarındaki hizmet birliği olduğuna değinerek teşekkür etti.

KOZAY’A ZİYARET

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ının bir diğer ziyaret durağı ise, kendisi gibi yeni seçilmiş olan, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a oldu.

Kozay’ı, seçilmiş olmasından dolayı tebrik eden Başkan Ali Avan, Çukurova Belediyesinin imkanlarından, Pozantı Belediyesine de önemli  destekler sağlanacağına inandığını söyledi. Özellikle yayla sezonunda, Pozantı’nın en önemli eksikliklerinden birisi olan, temizlik araç -gereç konusunda yapılacak olan bu yardımların, aynı zamanda Çukurova Belediyesinin de, bir hizmet  anlayışının, göstergesi olacağını ifade etti.

HAZIRIZ

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay yaptığı konuşmada, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisi gibi yeni seçilen Başkan Ali Avan’ı kutladı. Pozantı ve Çukurova Belediyeleri olarak, yayla sezonunda  birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.  Çok sayıda Adana’lının başta Akçatekir olmak üzere, Pozantı’nın diğer yaylak merkezlerine de göç ettiklerini bildiğini, bu nedenden dolayı da  iki Belediye Başkanı olarak, oluşturacakları ortak hizmet birliğinin, vatandaşlara önemli ölçüde yansıyacağına olan inancını dile getirerek teşekkür etti.

DEMİRÇALI’YI ZİYARET

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ının, bir diğer Belediye ziyareti ise Yüreğir oldu. Başkan Ali Avan, kendisi gibi yeni seçilen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret ederek başkanlığını  kutladı. Yanı sıra da Başkan Demirçalı’dan, yayla mevsimi dolayısı ile de,  araç ve gereç talebinde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’a, bu  ziyaretinden dolayı teşekkür etti.  Belediye Başkanlığını tebrik etti. Ve Yüreğir Belediyesi olarak da, imkanları ölçüsünde Pozantı Belediyesine katkı vereceklerini belirtti.

ULUDAĞ’I ZİYARET  

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ının bir başka ziyareti ise, Cumhur İttifakından tekrar Belediye Başkanı seçilen Partilisi Bilal Uludağ’ı ziyaret etmek oldu.

Her iki Belediye Başkanı da, tebrik ve teşekkür konuşmalarından sonra,  Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan da, yayla sezonu için destek istedi.

Acil ihtiyaç konumunda bulunan, çöp kamyonun yanı sıra, diğer bazı araç -gereç ve teknik hizmetler konusunda da, katkı  istedi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’da, Pozantı Belediyesi ile oluşturacakları ortak hizmet birlikteliğine, katkı koyacaklarını ifade etti. Ve Başkan Ali Avan’a, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretinden dolayı da teşekkür etti.

İLBANK ZİYARETİ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın en önemli ziyaret noktalarından birisi ise, İlbank Adana Bölge Müdürlüğü oldu.

Başkan Ali Avan, İlbank Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner’e, kendisine zaman ayırdığı için teşekkür etti. Pozantı Belediye Meclisinden aldığı kredi yetkisi ile ilgili bilgi verdi. Nasıl değerlendirileceği  konusunda, Bölge müdürü Muzaffer Akgüner’e açıklama da bulunarak, Bu kredi ile sağlanacak asfleat ve parke taşının Pozantı’nın ara mahallerine döşeneceğini belirtti.

İlbank Adana bölge Müdürü Muzaffer Akgüner’ de, Başkan Ali Avan’nı yeni seçilmiş olmasından dolayı kutladı. Verdiği bilgiler için de teşekkür etti.  

“ÇAT KAPI” ZİYARET

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan ve eşi Ayşe Avan, geçtiğimiz hafta içerisinde  Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Altunsu ailesine “ ÇAT KAPI”  sürpriz bir ev ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ali Avan bu ziyaretle ilgili olarak da, sanal ortamından aşağıdaki paylaşımı yaptı:

“Bugün, Cumhuriyet Mahallemizin neşe kaynaklarından Enes kardeşimize, Annesi Hatice ve Babası Emrullah Altınsu ile birlikte yaşadığı evde, tatlı bir sürpriz yaptık ! Kapılarını çaldığımızda, yüzlerindeki şaşkınlık ve sevinç karışımı ifadeyi görmeye paha biçilemezdi. Ailece geçirdiğimiz bu özel anlar, mahalledeki birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesiydi. Enes’in mutluluğu, bizim mutluluğumuz… Ve bu sürpriz, hepimizin yüzünde kocaman bir gülümseme bıraktı.” ( Haber ve Derleme Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER