1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’ DA ÜÇ HİLALE BÜYÜK İLGİ”

“POZANTI’ DA ÜÇ HİLALE BÜYÜK İLGİ”
Bu haber 25 Temmuz 2022 - 10:04 'de eklendi ve 489 views kez görüntülendi.

MHP İlçe Başkanı ŞEREF DİNÇ:

“POZANTI’ DA ÜÇ HİLALE BÜYÜK İLGİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç,  Genel ve Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Pozantı ve Mahallerinde MHP’ye büyük bir ilgi gösterildiğini belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

“Yapmakta olduğum ziyaretlerde, seçimlerin kaderini etkileyecek olan, gençlerin oluşturduğu Z Kuşağından, partimize yoğun bir ilgi olduğunu gözlemliyorum.  Sadece Ülkemizde değil, Türki Cumhuriyetlerinde de, partimizin “ BÜYÜK  TÜRK DÜNYASI” görüşü dikkat çekmektedir.  Sadece kırsalda değil, Büyükşehirler de de Milliyetçi Hareket Partisinin felsefesini, ilke olarak kabul eden gençlerimizin sayısı, her geçen gün giderek artmaktadır.

Bu gelişme, Pozantı’lı  gençler arasında da, büyük bir siyasi tercihi oluşturmaktadır.” Dedi.

ZİYARETLER

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, sürdürmekte olduğu görüş alışverişinde, yaşlıları ve engellileri  ön planda tuttuğunu, zaman -zaman da öğrenci ve gençlerle bir araya gelerek, istişarelerde bulunduğunu belirterek, bu konuda da şunları söyledi:

“Gençlerimizin en büyük merakının, Partimizin Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin, kürsü konuşmaları olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. Partimizin, siyasi çizgisinin ve fikri oluşumunun, Türk Milliyetçiliğinin ve Cumhuriyetimizin teminatı olduğu konusunda da, gençlerimiz arasında yoğun bir görüş hakimdir.

Yayla sezonu dolayısıyla, Akçatekir ve Pozantı’ya gelen vatandaşların yanı sıra, yaşlılarla yaptığım görüşmelerden edindiğim sonuçların, yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde, MHP’nin  büyük bir oy kazanımı ile  sandıktan,  çok daha güçlü çıkacağı görüşü, her geçen gün giderek ağırlık kazanmaktadır.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER