1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI EMNİYETİ SUÇA VE SUÇLUYA GEÇİT VERMİYOR

POZANTI EMNİYETİ SUÇA VE  SUÇLUYA  GEÇİT VERMİYOR
Bu haber 21 Aralık 2023 - 11:03 'de eklendi ve 455 views kez görüntülendi.

Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Darbe

POZANTI EMNİYETİ SUÇA VE SUÇLUYA  GEÇİT VERMİYOR

Pozantı, doğu- batı -kuzey- güney bölgeleri arasında çok önemli bir geçiş güzergahıdır. D/750 Karayolu ve otobandan, günde binlerce aracın geçiş yapıyor olması, Pozantı’nın önemini de açıkça ortaya koymaktadır.

YASA DIŞI

Başta uyuşturucu olmak üzere, çeşitli yasa dışı maddelerin çok önemli bir bölümü de,  güvenlik güçlerimizin Pozantı sınırları içerisinde yapılan operasyon ve aramalarda  ele geçirilmektedir.

Pozantı Jandarmasının ve Polisinin çok dikkatli ve hassas bir şekilde uygulamaya devam ettirdikleri arama ve yapılan operasyonlarda, büyük başarılara elde edilmeye devam edilmektedir. Güvenlik güçlerimizin koordineli bir şekilde yürüttükleri bu kontrollerde uyuşturucu olmak üzere, çeşitli yasa dışı maddelerde ele geçirilmektedir.

OPERASYON

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğünün sürdürmekte olduğu operasyonlarda ele geçirilen ve yüzlerce kişinin zehirlenmesine sebep olabilecek  uyuşturucu ele geçirildi.

SUÇ ÜSTÜ

Pozantı İlçe Emniyeti Müdürlüğüne bağlı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapılacağına ilişkin bir ihbar üzerine, uzun süreli bir takibe başladı. Arama ve kontrollerini sıklaştırdı.  Yapılan operasyonda, uyuşturucu bulunan iki  şahıs suçüstü yakalandı. Bu kişiler, çıkarıldıkları mahkeme sonucu tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İSTİHBARAT

İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, bir istihbaratı değerlendirip uzun süre takip   altına alarak,  plaka  tespit sonucunda da içerisinde E.S ve N.O  adlı şahısların,  kullandığı  hafif ticari aracı, kovalamaca sonucu durdurdu. Araç içerisinde yapılan geniş çaplı arama sonucunda, toplamda 320 gram metamfetamin ve 10 gram esrar maddesini ele geçirdi. Şahıslar ifadesi alınması üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alındıktan sonra, bu şahıslar, çıkarıldıkları mahkeme sonucu tutuklanarak, Pozantı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Böylece, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri  bu operasyon sonucunda yüzlerce, vatandaşı da zehir tacirlerinin eline düşmekten kurtarmış oldu.

( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER