1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR.

POZANTI KONUŞUYOR.
Bu haber 16 Ağustos 2021 - 11:37 'de eklendi ve 522 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR.

GELMEYE BAŞLADILAR.

Erken seçim yok deniliyor. Ama, meclis tatile girince, Millet Vekilleri de, seçim bölgelerini hatırlamış veya parti genel başkanlarından, sıkı talimat almış olsalar gerek ki, saha çalışmalarını başlattılar.

Uzun aradan sonra, bazı millet vekilleri, Pozantı’ya gelmeye başladı. İlçe başkanlarıyla birlikte, Pozantı Merkezinde esnaf ziyaretleri, mahallerde ise kahve ziyaretleri ile, halkın nabzını ölçüyorlar. Geçmiş dönemlerde, millet vekilleri gittikleri yerlere, gazetecileri de birlikte götürürler, vatandaşlarla yaptıkları konuşmalar ve temaslar sırasında da, ilginç haberler kendiliğinden oluşurdu.

Artık günümüzde, gazeteciler millet vekillerinin mahalle toplantılarına ve esnaf ziyaretlerine çağrılmadığı gibi, katılımlarına da çok sıcak bakılmıyor.

İYİ PARTİ

Pozantı’ya, en az millet vekilli gelen siyasi örgüt ise, İYİ PARTİ. Adana Millet Vekili İsmail Konçuk’un, seçildiğini İYİ Parti den istifa ederek, aynı konumdaki Ümit Özdağ ile birlikte,  Ay Yıldız  Harekatı  adı altında oluşturdukları siyasi kuruluşta, yoluna devam ediyor. Bu gelişme sonrası da, İyi Partinin Adana’daki milletvekili sayısı da, ikiden bire düşmüş oldu.

ÇULHAOĞLU

Siyasi hayatına, MHP Adana Milletvekili olarak başlayan ve sonrasında, İyi Parti saflarında parlamenter olarak siyasetini sürdürmekte olan, Dr. Methanet Çulhaoğlu, geçtiğimiz hafta Pozantı’ya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Arıkan ile birlikte, merkezdeki ve diğer  mahallerde vatandaşlarla buluştu.

ZEMBİLCİ

Pozantı’ya gelen diğer  Milletvekilleri arasında, Ak Partili Ahmet Zenbilci’de yerini aldı. Zembilci, geçtiğimiz hafta içerisinde geldiği Pozantı da, beraberinde İl İkinci Başkanı Kürşat Akpınar ve Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen ile birlikte, İlçe binasını ziyaret etti. Devamın da merkezdeki esnaf ziyaretinin yanı sıra, seçimleri yeni yapılmış bulunan, bazı sivil toplum örgüt başkanlarını  ziyaret ederek tebrik etti.  Zembilci, beraberindeki ekiple birlikte, Pozantı’nın kırsal mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

YOKTU

Ak Parti Adana Millet Vekili Ahmet Zembilci’nin, Pozantı ve Mahallerine yaptığı ziyarette, bir eksiklik vardı.

Zembilci Pozantı’ya geldiğinde, İlçe Binasına uğradı.  Esnaflarla görüştü. Kırsal Mahallerde ise,  vatandaşlarla  buluşarak, istek ve taleplerini  dinleyerek not aldı. Zembilci, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı ziyaret etmediği gözlendi.  Mahallere hizmetten sorumlu olan, Pozantı Belediyesinin ve onun Başkanı Mustafa Çay’ın, Zembilci’nin Kırsal Mahalleri ziyaretinde yanında  yer alamaması da, yorumlara sebep oldu.

CHP’li VEKİLLER

Diğer siyasi kuruluşlara göre, Cumhuriyet Halk Partisinin Adana MilletVekilleri ve Genel Başkan Yardımcılarının, en sık geldiği yerlerden birisi ise, Pozantı oluyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Millet Vekillerinden Orhan Sümer, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut ve Müzeyyen Şevkin, Pozantı ziyaret eden siyasiler oldular. Bu ekip, beraberlerinde CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte, önce merkezde esnaf ziyareti devamında ise, seçimleri yapılan sivil toplum örgüt başkanlarını ziyaret ettiler. Sonrasında da partileri ile, bir araya geldiler.

YAZAMIYORUZ

Millet Vekillerinin bu ziyaretlerinin, nasıl geçtiğini üzülerek de olsa okurlarımızla paylaşamıyoruz. Nedeni ise, bu ziyaretlere basın mensupları çağırılmadığı için, vatandaşlarla millet vekilleri arasında geçen diyaloglardan, eleştiri veya isteklerden, haberimiz olmadığı için,  gerçek anlamı ile sütunlarımıza yansıtamıyoruz.  Sadece rutin bir şekilde, sanal ortam paylaşımlarını, kısa şekilde haberleştirerek, görevimizi yapmaya çalışıyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER