1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KUVAYİ MİLLİYE’DEN KONGRE

POZANTI KUVAYİ MİLLİYE’DEN KONGRE
Bu haber 27 Eylül 2021 - 9:50 'de eklendi ve 478 views kez görüntülendi.

POZANTI KUVAYİ MİLLİYE’DEN KONGRE

Türkiye Kuvayi Milliye Derneği Pozantı Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulu, Hal Binası üzerindeki  Dernek Binasında yapıldı.

Uzun bir süreden beri atıl durumda bulunan, Pozantı Kuvayi Milliye Derneği yeni oluşumu ile birlikte, ulusal günlerimiz de aktif bir şekilde temsil edilecek. Yapılan Genel Kurulda, Kurucular kurulu  BaşkanI olarak seçilen Turgut Ökten bir konuşma yaparak, şunları söyledi:

TESCİL EDİLDİ

“1.Olağan Genel Kurulumuza hepiniz hoş geldiniz.  Ayrıca kıymetli zamanlarınızı ayırarak, bugün bizimle Kuvayi Milliye ruhunu yaşayarak katılım sağlayan, herkese teşekkür ediyorum.  Siz değerli dostlarla kurucular kurulu olarak, 3 ay önce kuruluş çalışmalarına başladığımız  derneğimiz, 25 Haziran 2021 tarihinde Adana Valiliğimizce de tescil edilerek, resmen faaliyetlerine başlamıştır.

KAPIMIZ AÇIK

Kuvayi Milliye bir ruhtur.  Şahlanıştır. Direniştir.  Bu ruhu yüreğinde taşıyan, özünde yaşayan  herkese, derneğimizin kapıları her daim açık olacaktır.  Bu ruhu geleceğe taşıyacak, genç  Kuvayi  Milliyeci kardeşlerimizin aramıza katılmasıyla, daha da güçlü olacağımızı  düşünüyoruz. 

Dernek çalışma ofisimizin tahsisinde  gösterdiği desteklerden dolayı, Pozantı Belediye Başkanı  Mustafa Çay’a,  dernek tabelamızın  temininde  katkılarından dolayı Seyhan Belediye yetkililerine, kuruluş  çalışmalarımızda  yanımızda  olan genel merkezimize ve kurucular kurulunda yanımda  olan arkadaşlarım,  Nermin Din ve Necat Arıkan’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Kurucular Kurulu Başkanı Turgut Ökten’nin konuşması sonrası,  Genel Kurul daha sonra, dilek ve temennilerle son buldu.   (Haber: Sinem Başaran)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER