1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı liderliği geri aldı

Pozantı liderliği geri aldı
Bu haber 19 Kasım 2018 - 13:47 'de eklendi ve 1.249 views kez görüntülendi.

Pozantı liderliği geri aldı

Adana Süper Amatör Lig takımlarından Pozantı Gençlikspor, Hadırlıgücü’nü 2-0 yenerek namağlup ünvanını sürdürdü. Pozantı Gençlikspor, şimdiye kadar oynadığı 7 karşılaşmadan 6’sını galibiyet, 1’ini de beraberlikle sonuçlandırarak, ligde namağlup olan tek takım oldu.

Önceki hafta sahasında Yüksel Gençlikspor’la 1-1 berabere kalan Pozantı Gençlikspor, liderliği 2 puan farkla Ülkücüspor’a kaptırmıştı. 7. Haftada yine Yüksel Gençlikspor, lider Ülkügücüspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek hem liderlikten etti, hem de Pozantı Gençlikspor’a, deyim yerindeyse altın tepside liderliği geri verdi.  7. hafta sonuçlarına göre Pozantı Gençlikspor 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puanla Ülkügücüspor’un önünde liderliğe yükseldi. Pozantı Gençlikspor, rakip fileleri 22 kez havalandırırken, kalesinde sadece 5 gol gördü.

MAÇ SONUÇLARI…

Kürkçülerspor: 1 – Akkapıspor: 0

Aladağ Gençlikspor: 1 – Baklalıspor: 1

Pozantı Gençlikspor: 2 – Hadırlıgücüspor: 0

Yenibeygücü: 2 – Çukurova Demirspror: 2

Seyhan Belediyespor: 2 – İncirlikspor: 6

Adana Ülkügücü: 0 – Yüksel Gençlikspor: 3

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER