1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI POLİSİ VE JANDARMASINDAN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

POZANTI POLİSİ VE  JANDARMASINDAN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Bu haber 21 Ekim 2023 - 10:08 'de eklendi ve 364 views kez görüntülendi.

Dikkatleri ve Tecrübeleri ile önemli sonuçlar alınıyor.

POZANTI POLİSİ VE  JANDARMASINDAN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Uyuşturucu ile mücadele, her geçen gün giderek büyük bir ivme kazanıyor.

Güvenlik güçlerimizin çok sıkı kontrollerinin yanı sıra, tecrübeleri ile geliştirdikleri operasyonlarda, yüklü miktarlarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçiriliyor. Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahı olan Pozantı da İlçe Jandarma ve İlçe Polis Teşkilatının koordineli bir şekilde yürüttükleri, uyuşturucu  operasyonlarından önemli sonuçlar alınıyor.

Geçtiğimiz hafta Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Pozantı – Niğde – Ankara otoyolu üzerindeki bir konaklama tesisi içerisinde yapmış olduğu asayiş uygulaması sırasında, şüphelendikleri bir araçta yapılan aramada, 861 gram esrar maddesi ve ikisi Tunus biri Libya uyruklu 3 kişi yakalandı.

31 plakalı bir otomobilden şüphelenip durduran Polis ekipleri, sürücüsünün K.H.A isimli bir avukat olduğu otomobil içerisinde arama yaptı. Araçta yolcu konumunda bulunan S.F ile M.F. Tunus uyruklu çıkarken, A.K.A.S isimli şahıs ise Libya uyruklu çıktı. Otomobilde yapılan derinlemesine arama da ise, poşetlere sarılı 861 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan avukat K.H.A ve yabancı uyruklu kişiler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadeleri alındı. Nöbetçi mahkemeye çıkan avukat ve 3 yabancı uyruklu kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

JANDARMA DAN DA GEÇİT YOK

Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de yapmış olduğu operasyonlarda da  uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor.

 lçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, sorumluluk bölgesinde yapılan rutin arama faaliyetleri neticesinde, bir şahsın üzerinde 435 Gr. Sentetik Kannobinoid (Bonzai) ve 26 Gr. Kubar Esrar ele geçirildi. Ayrıca yapılan çalışmalar neticesinde, iki farklı kişiden de ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şahıslar ifadesi alınmak üzere gözaltına alınarak, İçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; “Pozantı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından suç ve suçlularla mücadele aralıksız olarak devam etmekte olup, gençlerimizi zehirlemek isteyen uyuşturucu tacirlerine, göz açtırılmayacaktır.” Denildi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER