1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI SGK’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

POZANTI SGK’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
Bu haber 04 Aralık 2023 - 13:01 'de eklendi ve 428 views kez görüntülendi.

POZANTI SGK’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

 Pozantı Sosyal Sigortalar Kurumu Müdürü  Muzaffer Aslan ve Kurum Şefi Osman Gölükcü, Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunarak, İmtiyaz sahibimiz Tamer Ünal’ın konuğu oldular.

İşverenlere yaptıkları ziyaretler de, paydaşları ile birlikte Sosyal Sigortalar Kurumunun  çalışmalarını değerlendirdiklerini belirten, SGK Müdürü Muzaffer Aslan şunları söyledi:

“Sosyal Sigortalar Kurumu, paydaşlarının sadece hayatta değil ölümlerinden sonra bile, yanlarında olmayı devam ettiren çok önemli bir devlet kuruluşudur.   İşveren ve çalışanlar arasında, çok önemli bir uyum köprüsü konumunda olan kurumumuzun  faaliyetlerini,  toplumla paylaşmak  ve karşılıklı dayanışmanın devamını sağlamak açısından yaptığımız bu ziyaretler, gerek işveren gerekse de kurumumuzdan hizmet alan çalışanlar tarafından da, büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır.

Pozantı’da da  kurumumuz paydaşlarının  her zaman yanında olup,  kendilerine yardımcı olmayı sürdürmektedir.” Dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER