1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI SİYASETİNİN YÜKSELEN İSMİ: “AK PARTİ’Lİ ADEM BULAT”

POZANTI SİYASETİNİN YÜKSELEN İSMİ:  “AK PARTİ’Lİ ADEM BULAT”
Bu haber 10 Haziran 2024 - 8:11 'de eklendi ve 341 views kez görüntülendi.

POZANTI SİYASETİNİN YÜKSELEN İSMİ:  “AK PARTİ’Lİ ADEM BULAT”

Pozantı’lı iş insanı  ve siyasetçi Adem Bulat, Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’la da sohbet etti. Adem Bulat siyasi kariyerindeki değişim ve yükselişle ilgili olarak da, Ak Parti felsefesinden hiçbir zaman ayrılmadığını, siyasetin basamaklarını tırmanıyor olmasında, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

DÖRT YIL ÖNCE

“Dört yıl önce yönetim kadrosuna girerek, gönül verdiğim Ak Parti saflarında, aktif siyasete başladım. Bir süre Seçim İşleri Başkanlığı sonrasında da, geçtiğimiz hafta içerisinde de yeni bir görev olarak, Ak Parti Pozantı İlçe Yönetim Kurulu Teşkilat Başkanlığına getirildim.   

TEŞEKKÜR

Bu gelişme ile ilgili olarak, Ak Parti Adana İl Başkanımız  Sayın Ozan Gülaçtı başta olmak üzere,  Ak Parti Pozantı İlçe Başkanımız Sayın Necati Şen,  Ak Partinin Pozantı’daki en Kıdemli Yöneticisi olan ve Kurucu İlçe Başkanımız, geçmiş dönemin Adana  Millet Vekili Adayımız, halen Pozantı ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz  Sayın Kürşat Akpınar’a  desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 İŞ HAYATIM

 Ak Parti Pozantı  İlçe yönetim Kurulu Üyesi ve  Teşkilattan Sorumlu Başkan Adem Bulat, iş hayatı ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Uzun yıllardır SS. Taşıyıcılar Kooperatifinde yönetim kadrosunda, denetleyici olarak  görev aldım. Bu arada Gökbez- Pozantı arasında öğrenci taşımacılığı yapmaktayım.  Bir diğer iş alanım ise, Sanayi Çarşısında “ POZANTI BİRLİK” adı altında, geri dönüşüm işi ile uğraşıyorum. Ayrıca, nakliye  işi de yapmaktayım.” Diyerek aşağıdaki şekilde devam etti:

YEREL SEÇİM

“31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarında, Pozantı Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Avan’la birlikte Pozantı’nın Mahallerini,  Cumhur ittifakının tüm bileşenleri ile adım- adım dolaştık. Vatandaşlardan gördüğümüz büyük ilgi ve Başkan Adayımız Sayın  Ali Avan’nın toplumla olun birlikteliği de, bizleri seçime büyük ölçüde  motive etti. Seçim çalışmalarımızda, Pozantı Belediyesinde değişimin şart olduğu inancımızla ve Cumhur İttifakının  gücü ile,  bu değişimi Başkanımız Ali Avan’la birlikte başaracağımıza inanıyorduk. Vatandaşlarımızı da bu konuda ikna ettik. Ve sonuçta da hep birlikte başarıyı elde ettik.” dedi

GENEL SEÇİM

Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilat Başkanı Adem Bulat, olası bir Genel Seçimlerle ilgili olarak da,  görüşlerini aşağıdaki şekilde özetledi:

“Ak parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip önderliğinde, Ülkemiz yeni bir yüzyıla daha büyük hamlelerle başlayacaktır. Vatandaşlarımız da yeni Türkiye’yi inşa edecek olan hamleleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın başaracağına gönülden inanıyorlar. Toplumun bu inancı Ak Partiyi her zaman iktidar yapmıştır. Bundan sonra da  sonucun değişmeyeceğine inanıyoruz.  Bu yüksek moralle de Cumhur İttifakının bütün bileşenleri olarak,  Genel Seçimde de sahalarda ve vatandaşlarımızın yayında olacağız” dedi.   ( Haber Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER