1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Desteğini Sürdürüyor.

Pozantı Sosyal Yardımlaşma  Vakfı Desteğini Sürdürüyor.
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:47 'de eklendi ve 379 views kez görüntülendi.

Kaymakamlık Açıkladı.

Pozantı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Desteğini Sürdürüyor.

İhtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşların en koruyucusu ve destekçisi olan Kısa adı SYDV olan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Pozantı’da da çalışmalarını sürdürüyor. Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut’un hizmete soktuğu sosyal markette, sadece Aralık ayında 260 hane de 1.650 vatandaşa yardım yapıldığı açıklandı.

Bu konuda yapılan açıklamaya göre; 14 Aralık 2023 tarihinde Adana Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından açılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Sosyal Markette, 260 hane de 1.650 vatandaşa yardım edildiği belirtildi.

Yapılan yardımlar arasında, 350 gıda kolisi yardımı, 105 paket kırtasiye yardımı, 2.100 parça kıyafet, 650 adet mont, 240 çift ayakkabı, 1.130 adet bebek bezi, 1.200 adet battaniye ve 250 adet yorgan yardımı yapıldığı Pozantı Kaymakamlığınca açıklandı. ( Haber: Yatkın Yeşilyurt)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER