1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’DA SEÇİME HAZIRIZ”

“POZANTI’DA SEÇİME HAZIRIZ”
Bu haber 14 Haziran 2021 - 10:27 'de eklendi ve 595 views kez görüntülendi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz:

“POZANTI’DA SEÇİME HAZIRIZ”  

Muhalefetin “ERKEN”, İktidarın ise “ZAMANINIDA” yapılacak söylemeleri arasında süre gelen seçim tartışmalarında, sonucun ne olacağı henüz belli değil. Ama siyasi partiler, sanki seçim tarihi belli olmuş gibi, teşkilat ve örgütleri aracılığı ile, vatandaşı seçim havasına sokmaya başladılar.

TBMM

Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisinde, liderlerin gurup konuşmalarında, ateşi giderek yükselen seçim tartışmaları, İl ve İlçe teşkilatlarının da hareketliliği başlattı.

Genellikle, Parti Genel Başkanlarının ve Belediye Başkanlarının omuzlarına yüklenen siyasi konuşma ve çalışmaların yurt geneline de yayılıyor olması, vatandaşlara da seçim havasını, teneffüs ettirmeye başladı.

POZANTI

Bir süreden beri, Pozantı’yı “ PAS” geçen Cumhur ve Millet İttifakının Millet Vekilleri, Genel Merkezlerinden aldıkları talimatlar doğrultusunda, sahalara inmeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Örgütünün, en hareketli ismi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz’dur. Kapuz, geçen haftaki Ankara ziyaretinde, başta, Genel Başkan  Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları ve Kadın Kolları ile de, görüşmeler yaptığını belirtti.

Kapuz, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, her ziyarette yaptığı gibi, Pozantı İlçe Örgütünün yanı sıra, Büyükşehir Belediyesinin, Pozantı’yı da kapsayan kırsal ve alt yapı hizmetleri  ile ilgili olarak da, bilgi verdiğini bunun da, Cumhuriyet Halk Partisinin kırsal kesimde, yükselişe söylediğini belirtti.   

HAZIRIZ

Kapuz’la yaptığımız Ankara değerlendirmesine şu açıklamalarına şöyle devam etti:

“Mecliste, erken seçim kararının alınması halinde, biz Adana ve Pozantı örgütü olarak sandığa gitmeye hazırız. Millet Vekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızın sürdürmekte olduğu saha çalışmalarında,  partimize her geçen gün giderek artan büyük bir ilgi olduğunu da, heyecanla görüyor ve yaşıyoruz.  Örgüt temsilcileri olarak bizler, toplumdan aldığımız bu olumlu havanın, yurt genelinde de teneffüs ediliyor olması da, bizi daha fazla  heyecanlandırıyor. Ev ziyaretlerimiz, artarak devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın, belediyelerimizden istediği hizmetleri hiçbir siyasi ayrım yapmadan, kendilerine ulaştırmaya gayret ediyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediyemizin kırsal kesim desteği,  büyük takdir görüyor.”

ZİYARETLER

CHP Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, Genel Başkan Yardımcılarından  Faik Öztrak, Berke Duvan, ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka’yı da ayrı ayı ziyaret ederek kendilerine Pozantı hakkında bilgi sunumunda bulunduğunu söyledi. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER