1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA SİNEK CAN YAKIYOR

POZANTI’DA SİNEK CAN YAKIYOR
Bu haber 28 Haziran 2021 - 10:29 'de eklendi ve 609 views kez görüntülendi.

POZANTI’DA SİNEK CAN YAKIYOR

Büyükşehir Belediyesi, çalışma alanı içerisinde bulunan, haşere ile mücadele konusunda, vatandaşlardan olumlu not almıyor.

Pozantı’da, özellikle karasinek vatandaşın belalısı oldu. Bu yüzden de eczaneler ve marketlerde, sinek ilacı kalmazken, vatandaşlar artık pençelerini açmaktan korkar hale geldiler. Gece -gündüz demeden, sürüler halinde vatandaşlara hücum eden karasinekler, özellikle çocukların yüzlerinde ve vücutlarında, kırmızı noktalar halinde, ısırıklar bırakmaktadır.

Çakıt Çayı ve merkezdeki dere yataklarındaki, durgun su alanlarında üreyen sivrisinek larvaları da sıcakların artması ile birlikte büyüyerek, insanların oturduğu bölgelerde, etkin olmaya başladılar.  Bu zararlının insanları ısırması sonrası, vatandaşların vücutlarında kabarcıklar halinde lekeler bırakmakta olduğu da, konuşulmaktadır. Bunun sonucunda ise, Büyükşehir Belediyesinin sinekle mücadele konusunda, Pozantı’lıdan olumsuz eleştiriler almaya devam ediyor olmasıdır.  (Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER