1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA SİYASET SESSİZ VE KARARSIZ

POZANTI’DA SİYASET SESSİZ  VE KARARSIZ
Bu haber 20 Kasım 2023 - 11:54 'de eklendi ve 439 views kez görüntülendi.

Aday Adaylığı Müracaat Süresi Kısalıyor

POZANTI’DA SİYASET SESSİZ  VE KARARSIZ

Tüm siyasi partilerde yerel seçim startı verildi. Siyasetçiler için uykusuz geceler başladı. Partilerin Ankara’daki Genel Merkezleri, adaylık beklentisi olanlarla dolup taşıyor. Hayaller kurularak, gerçeğe dönüşmesi umudu yeşeriyor. Ara dan geçecek süre sonunda ise, “Kader şansa aşıktır” deyiminin hangi siyasiler için geçerli olacağını da, zaman göstermiş olacak.

SESSİZLİK…

Pozantı da CUMHUR İTTİFAKI sessizliğini koruyor. MHP’den bazı isimler ise, Genel Merkezlerine giderek, aday adaylığı başvurularını yapmaya başlayarak, adaylık beklentisi içerisine girdiler.

CUMHUR İTİTFAKI

Ak Parti Pozantı Teşkilatında ise, tam bir sessizlik hakim. Nedeni ise, Ak Parti Genel Merkezinin 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi, 2024 yerel seçimlerinde de Pozantı da yine aynı şekilde Cumhur İttifakı olarak, MHP Belediye Başkan  adayı altında, seçime girilip- girilmeyeceğinin henüz netlik kazanmayışı, bu sessizliğin ve kararsızlığın baş nedeni olarak gösteriliyor.

MECLİS ÜYELİKLERİ

Aynı konum Belediye Meclis Üyelikleri için de  geçerli. İl ve İlçe Teşkilatlarının ortak kararı ile belirlenecek meclis üyelikleri için de,  henüz netleşmiş ve başvuru yapan isimler yok. Aynı durum MHP Meclis Üyelikleri için de geçerli.

CHP ÖRGÜTÜ

CHP Pozantı Örgütünde de, aday belirsizliği devam ediyor.  CHP Örgütü, Pozantı da Belediye Başkan Adaylığı için, henüz bir isim üzerinde karar kılmadı. Meclis üyelikleri içinde aynı durum geçerli. Pozantı’daki diğer partilerde ise, henüz bir hareketlilik başlamadı. Dolayısıyla da, Pozantı siyasetine şimdilik “SESSİZLİK VE KARARSIZLIK” hakim. Pozantı’da en büyük beklenti ise, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayının, henüz belli olmaması. Bu belirsizlik de, Ak Parti deki siyasi durgunluğun en büyük nedeni olarak konuşuluyor. Sonuç olarak, Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayının belirlemesi sonrası, İlçe de siyasi hareketliliğin hangi yönde ivme kazanacağı da belli olacak. Seçmenin siyasi tercihleri de  giderek şekillenecek. Bu siyasi belirsizlik ise, Pozantı’da bir ilk olarak değerlendiriliyor. ( Yorum Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER