1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

POZANTI’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Bu haber 04 Aralık 2023 - 12:59 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

6 Bin 90 Hap ve 21 Gram Taş Kokain Ele Geçirildi

POZANTI’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Pozantı ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde gerçekleştirilen operasyonda, 6 bin 90 adet uyuşturucu hap ile 21 gram taş kokain ele geçirildi. Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği’nin yürüttüğü operasyon sonucunda, 26 DB 482 plakalı bir otomobil durduruldu.

Araç içerisinde bulunan A.U. ve A.T. isimli şahısların üzerinde yapılan aramalarda A.U’nun üzerinde 21.8 gram taş kokain bulundu. Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat doğrultusunda otomobilin bagajında yapılan aramada ise toplam 6 bin 90 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.U. ve A.T., emniyette verdikleri ifadelerin ardından mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLAMA

Mahkeme kararıyla tutuklanan şahıslar cezaevine gönderildi. Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonların devam edeceğini belirtti. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER