1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA- KISA

POZANTI’DAN KISA- KISA
Bu haber 20 Haziran 2022 - 10:39 'de eklendi ve 447 views kez görüntülendi.

DÖNER KAVŞAK 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Pozantı’ya kazandırdığı kalıcı yatırımlar arasında, Atatürk Anıtını çevre düzenlemesi ile birlikte kapsayan ve trafiği de büyük ölçüde rahatlatan döner kavşak, yapımı sırasında  karşı çıkanların eleştirilerini boşa çıkardı.

Birileri ve bazı çevrelerce, inşaatının başlaması ile birlikte alanı ve meydanı daralttığını, özellikle alay istikametinden gelecek olan araçların, süratli gelişleri nedeniyle,  kazalara sebep olacağı şeklindeki eleştiriler, şimdilik boş çıktı.

Döner kavşak ve içerisinde yer alan Atatürk Anıtı ve Tören Alanı,  Ulusal günlerimizde yapılan çelenk koyma törenlerinin, çok daha rahat bir şekilde yapılmasını sağladığı gibi, araçların  bu alana  giriş çıkışlarında da, sürücülerin daha dikkatli olmaları sağladığı için, şimdilik, herhangi bir kazaya sebep olmadı.  Umuyoruz ki bundan böyle de buradan, herhangi bir kaza haberi almayalım.

KREDİ KOOPARTİFİNDEN ZİYARET

Pozantı Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Üyeleri ile, Akçatekir Esnaflarını ziyaret etti. Hayırlı işler dilekleri iletildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  

Kooperatif  Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Dinç,  İkinci Başkan Selahattin Ünal,  Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Demirdelen Ulu, Denetim Kurulu Başkanı Aynur Ayhan ile birlikte, Akçatekir’de esnafın sorunları bire-bir görüşüldü. Çözümleri konusunda,  görüş alışverişinde bulundu. Bu tür ziyaretlerin, daha sık yapılması konusunda da, görüş birliğine varıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER