1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA -KISA

POZANTI’DAN KISA -KISA
Bu haber 18 Aralık 2023 - 12:29 'de eklendi ve 473 views kez görüntülendi.

YORUMSUZ…!
Pozantı Esnaf Odası olarak bizler yerli ve milli berberlerimizi tercih ediyoruz….Tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum….Esnaf Odası Başkanı Yusun Aytekin’inin paylaşımı 

Adana’mızın değerli Erkek Kuaförü sevgili kardeşim Ahmet Uluçay bugün de bizim saçlarımıza hünerli elleriyle anlam kattı.Teşekkür ediyorum. Yeni İşletmesi harika olmuş hayırlı olsun.Allah utandırmasın inşallah  Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın paylaşımı 

KADINLAR’DAN FİLİSTİN İÇİN KERMES

Pozantı’nın gönüllü kadınları, Filistin’e destek amacıyla bir kermes düzenlediler. Filistin ve Gazze’de yiyecek ekmeğe ve içecek suya muhtaç olan kadın ve çocuklar için düzenlenen bu kermes, Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşti..

İki gün süren kermesten elde edilecek gelir, Filistin’e gönderilmek üzere resmi kuruluşların hesabına yatırılacak.  Öğle yemeği adı altında düzenlenen kermese, Pozantı’lılar da ilgileri ile destek verdiler. 

15 ÖĞRENCİ YEDİKLERİ GIDADAN ZEHİRLENDİ

Adana’nın, Pozantı İlçesi Kamışlı Mahallesi Fatih Ortaokulunda, 15 Öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığı öğrenildi.

Okullarında düzenlenen yerli malı haftasında, yedikleri yemekler sonrası fenalaştıkları iddia edilen öğrenciler, aileleri tarafından 80. yıl Pozantı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, gerekli incelemelerin başlatıldığı da öğrenildi.

DOĞAN VALİYE NE ANLATTI?

Bazı açılış ve incelemelerde bulunmak üzere, 14 Aralık 2023 Perşembe gün Pozantı’ya gelen Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e, Yenikanocık Mahallesi Muhtarı Nurettin Doğan önemli bir konuyu gündeme getirerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Sayın Valim. Öncelikle hoşgeldiniz. Ben Yenikonacık Mahallesi Muhtarı Nurettin Doğan’ım. Bundan üç yıl önce köyümüzün üst tarafından Bozsivri dağından düşen bir çığ, ormanda büyük tahribata sebep oldu. Yaklaşık 1300 çam ağacı düşen çığla birlikte sürüklenerek, köye 500 metre kala durdu. Çığın sürüklediği ormanlık alanın yeri, şimdi moloz ve taşlarla dolu. Olası bir çığ düşmesinde ise, Yenikonacık Mahallesi  adeta haritadan silinir.

Ben, bunu sizden önceki Sayın Valilere de illetim. Size de aynı şekilde, bu sorunu dile getiriyorum.” dedi.

Muhtar Doğan’ının bu  açıklamasını  dinleyen Vali Köşger, gerekli incelemeleri yaptıracağını söyledi.  

SPOR SALONUNA TAMİRAT İHALESİ

Pozantı da yaklaşık 10 yıl önce hizmete giren Kapalı Spor Salonunda sıkıntılar bitmiyor. Teslim alındığı yılın, hemen sonrasında zemini çöken ve tadilat için yeniden ihaleye çıkarılan salonun, bu defa damından akan ve duvarlarından sızan  yağmur sularının giderilmesi tekrar ihaleye çıkarılıyor. Adana İl Gençlik Spor Müdürlüğünce yapılacak olan bu ihalenin miktarı daha sonra belli olacak.

ŞEHİR HASTANESİ

Adana Şehir Hastanesi kentin en önemli sağlık kuruluşu haline geldi. Sadece Adana’dan değil, civar İl ve İlçelerden gelenlerle birlikte günde binlerce hastaya şifa dağıtan bu sağlık kuruluşunda, en önemli eksikliklerin başında emar, mamoğrafi, usg, beyin röntgeni gibi çok önemli çekimler için,  çok ileri tarihlere randevu veriliyor. Bu  sürenin uzunluğu da, hastalar arasında büyük tedirginlik yaşatıyor. Böylesi önemli bir sağlık kuruluşundaki bu eksikliğin  giderilerek, çekimler için daha kısa süre verilmesi, hayati bir önem taşıyacaktır.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER