1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA- KISA

POZANTI’DAN KISA- KISA
Bu haber 19 Ekim 2021 - 15:53 'de eklendi ve 570 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN KISA- KISA

İYİ PARTİYE KATILIMLAR

Genel Başkan Meral Akşener’in, sürdürmekte olduğu yurt gezilerinde, esnafların kendisine karşı gösterdiği ilgi ve alaka, İYİ Parti tabanında da hareketliği artırıyor.  Pozantı’da bunun örneğinin ve katılımların yaşandığı yerlerden biri olmayı sürdürüyor.

2009- 2014 yılları arasında  Milliyetçi Hareket Partisinden, Akçatekir Belde Belediye Başkanlığını yapan Mehmet Kılınçkaya,  2019 yerel seçimlerinde, partisi ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz hafta içerisinde de, Ankara’da düzenlenen bir törenle, İyi Partiye katıldı.

İYİ Parti Adana Millet Vekili Metahanet Çulhaoğlu, Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan ve  Yönetim Kurulu Üyesi  Kadir Aktaş ile birlikte, Ankara’ya giden Mehmet Kılınçkaya,  İyi Parti  Meclis Gurubunda,  Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti  takılarak, resmen İYİ Partili oldu. Kılınçkaya yaptığı açıklamada  İyi Partinin, Türkiye’nin gerçeklerini  ve demokrasinin geleceğini savunan politikasının yanı sıra, Genel Başkan Meral Akşener’inde öncülüğünde,  iktidarın en büyük adayı olduğunu da  söyledi.

DİNÇ VE ÜNAL’DAN ZİYARET

Pozantı, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına seçilen Huriye Dinç ve 2. Başkan Selahattin Ünal geçen hafta, gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundular. İkili yaptıkları ortak açıklamada, Kooperatifin işleyişi ve koydukları hedeflerle ilgili olarak, bazı bilgiler vererek, şunları söylediler:

“Kooperatifin sahipleri esnaflarımızdır. Hizmetimize hiçbir siyasi ayrım yapmadan, yasaların bize verdiği yetkiler çerçevesinde, her zaman onların yanında olacağız.  İlk icraatımız olarak da, üyelerimizin kredi limitlerini 175 Bin TL’den, 210 BİN TL’ye çıkarmak oldu. Yanı sıra kendilerini de sık- sık ziyaret edeceğiz.  Görüşlerine de başvurarak, sıkıntıları konusunda yardımcı olmaya çalışacağız.”

ZİYARETLER

Pozantı Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Huriye Dinç ile, 2. Başkan Selahattin Ünal açıklamalarına şöyle devam ettiler:

“ Üyelerimizin değerli oylarıyla, görev başı yaptıktan sonra, tüm siyasi partilerin ilçe başkanları olmak üzere, millet vekilleri de ziyaretimize gelerek, bizleri onurlandırdılar.  Bizde, yönetim kurulu olarak siyasi kuruluşlarımızın hem ilçe teşkilatlarını, hem de Adana ilindeki parti merkezlerini ziyaret ettik. Bize verdikleri moral ve güç desteğinden dolayı da, ayrı- ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER