1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LI İYİ PARTİYİ İYİ KARŞILADI

POZANTI’LI İYİ PARTİYİ İYİ KARŞILADI
Bu haber 08 Ağustos 2022 - 14:02 'de eklendi ve 465 views kez görüntülendi.

İl Başkanı ve Millet Vekilleri Ziyaretlerini Sürdürüyor.

POZANTI’LI İYİ PARTİYİ İYİ KARŞILADI

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı,  gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan İYİ Parti Adana Teşkilatı, geçtiğimiz hafta içerisinde Pozantı’yı da ziyaret etti.

İyi Parti Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Akçatekir’de karşıladığı İYİ Parti heyetinde, Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Millet Vekilleri Metahanet Çulhaoğlu ve İsmail Konucuk’un yanı sıra, GİK Üyesi Gül Paksoy, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yöneticileri,  Pozantı’yı ziyaret ve gezilerinde, İYİ  bir şekilde  karşılandılar.,

Akçatekir’den başlayan esnaf ziyaretleri, Pozantı’da da  devam etti. Heyet, Belediye Çay Bahçesinde vatandaşlarla buluştu. Karşılıklı görüş -alışverişinde bulundu.  Partiye katılım yapanların rozetleri takıldı.

Pozantı sonrasında Alpu, Fındıklı ve Kamışlı yaylaların da  da, aynı şekilde vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapıldı. Samimi  ve sıcak bir sohbet içerisinde, sorunlar konuşuldu. Çözüm önerileri anlatıldı. Vatandaşların kendilerine partilerinin adı gibi, İYİ bir  şekilde  karşılamanın yanı sıra,  gösterdikleri  samimiyetten dolayı da, kendilerine teşekkür edildi. Pozantı ziyareti böylece sonlandırıldı. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER