1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LI KADINLAR ANITKABİR DE

POZANTI’LI KADINLAR ANITKABİR DE
Bu haber 25 Aralık 2023 - 10:59 'de eklendi ve 503 views kez görüntülendi.

Karalar ve Eroğlu’dan Bir İlk Daha

 POZANTI’LI KADINLAR ANITKABİR DE

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile, Pozantı Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Eroğlu’nun birlikte bir ilk daha gerçekleştirerek, partili -partisiz Pozantı’lı Kadınları Anıtkabir’e göndermek oldu.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde yapılan bu ziyarete, kalabalık bir kadın gurubu katıldı.  CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Eroğlu, hareket öncesi yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

HER ZAMAN DEĞER VERİRDİ

“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Kadınlarının tarihte apayrı bir yeri olduğunu daima vurgulardı.  Baş tacımız Kadınlarımız, Kurtuluş Savaşında kağnılarla mermi taşırken, sırtında taşıdığı çocuğunun üşmesine aldırmayarak, top mermisinin üzerine çocuğunun yorganını örten asalet timsali olduklarını, konuşmalarında üzerine basa- basa vurgulamıştır.  Atatürk, savaştan sonra da devrimlerinde kadınlara daima öncelik tanıyarak, onlara önderlik etme fırsatını da vermiş olup, buna örnek olarak da, dünyada Türk Kadınına  seçme ve seçilme hakkını veren ilk lider olmuştur.

Gideceğiniz Anıtkabir’de onun kurduğu Laik  Cumhuriyeti devam ettiriyor olmanızın büyük onurunu ve gururunu yaşayacaksınız.  Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum ” Dedi

ANITKABİR

CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Eroğlu,  ziyaretin devamını ise şöyle özetledi.

“Pozantı’lı kadınlarımızdan oluşan kalabalık heyet 09 .00’da Anıtkabir’e gidip Saygı Duruşunda bulunarak, Atatürk’e olan bağlılıklarını  kere daha yüreklerinde yaşattılar.  Devamında, Misak-ı Milli Müzesine geçerek, orada da Kurtuluş Savaşımızın ruhunu yaşamış oldular.

Gidenler arasında, Anıtkabir’i görmemiş olan kadınlarımıza da,  böylece bu onur ziyareti imkanını sağlamış olduk. Kadınlar dan oluşan heyet daha sonra, 1. Meclise geçerek oradaki tarihi görüntüler ile,  geçmişi günümüzde yaşama imkanı da bulmuş oldular” dedi.

 GENEL MERKEZ

 CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Pozantı Belediye Başkan aday Adayı Şenol Eroğlu açıklamasının son bölümünde ise şunları söyledi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin, bütçe görüşmeleri nedeniyle  ziyaretlere kapalı olmasından dolayı, Pozantı’lı Kadınlarımızı Meclise götürme imkanımız olamadı. Onun yerine partimizin Genel Merkezi ziyaret edildi. Adana Millet Vekillerimizden ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan Sayın Burhanettin Bulut, Pozantı’lı bayanları  Genel Merkezdeki Makam odasında konuk etti. Onlarla tek- tek ilgilenerek birlikte yemek yediler. Genel Merkez binamızı gezdirdi. Partimizin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ve onları son derece mutlu ve huzurlu ve gururlu şekilde Pozantı’ya yolcu etti.

TEŞEKKÜR

Sağlıklı bir şekilde sona eren bu ziyaretten dolayı Pozantı’lı kadınlarımız bizlere teşekkür ettiler. Bende CHP Pozantı İlçe Başkanı olarak, Pozantı’lı Kadınlarımıza bu imkanı sağlayan Adana büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a ve Adana Millet Vekilimiz Sayın Burhanettin Bulut’a teşekkür ediyorum”   dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER