1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’NIN YENİ KAYMAKAMI EKREM GÜDEK

POZANTI’NIN YENİ  KAYMAKAMI EKREM GÜDEK
Bu haber 06 Mayıs 2024 - 12:55 'de eklendi ve 544 views kez görüntülendi.

POZANTI’NIN YENİ KAYMAKAMI EKREM GÜDEK

Kaymakam Vekili olarak, 1.5 yıla aşkın süredir Pozantı görev yapan Fatih Karamahmut’un yurtdışı eğitimi için tayinin çıkması sonrası, Pozantı’ya yeni atanan Kaymakam da belli oldu. Pozantı’da göreve başlayacak olan,  Kaymakam Ekrem Güdek ile ilgili edindiğimiz bilgiler aşağıdaki şekilde:  

BİYOĞRAFİSİ

“1993 Ordu Ünye doğumlu olan Kaymakam  Ekrem Güdek, ilkokul ve ortaokul eğitimini Ünye’de tamamladıktan sonra, yükseköğrenimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.  2022 yılında Mülki İdare Amirliği sınavını 111. dönem Kaymakam adayı olarak kazanan Kaymakam  Ekrem Güdek ilk görev yeri olarak, Balıkesir Valiliği bünyesinde  göreve başladı. Kaymakam Güdek’in Eylül ayına kadar Balıkesir’de görev yaptıktan sonra da, Kaymakam Refiki olarak atandı.

Son olarak  da, Deprem bölgelerinde koordinatör Kaymakam olarak görev yapan 111. dönem Kaymakam adayları arasında yer alan ve  bir süre Hatay Kırıkhan’da  görevlendirilen Kaymakam Ekrem Güdek, Pozantı Kaymakamı olarak  atandı.

Ayrıca, Adana Valisi Yavuz Selim Köşker göreve yeni başlayacak olan, Kaymakamlarla bir de toplantı yaptı. Bu da Adana Valiliğinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı  Gazetesi olarak, Kaymakam Ekrem Güdek’e Hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER