1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

RANT ALANI HALİNE GELDİ

RANT ALANI HALİNE GELDİ
Bu haber 27 Kasım 2023 - 11:16 'de eklendi ve 325 views kez görüntülendi.

RANT ALANI HALİNE GELDİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Hal Binasını yıkarak yerine ticari konut alanı  olabilecek şekilde imar değişikliği yapılması sonrası, altında iş yerlerini barındıran üst katları ise konut alanı olarak değerlendirilecek şekilde çok katlı bir bina yapılacağı bizzat kendisi tarafından açıklanmış idi.

RANT

Bu çok katlı binanın önemeli bir rant sağlayacağı, projelerinin de yapıldığı ve bir müteahhitlik firması ile de anlaşma yapıldığı, Pozantı kamuoyunda iddia şeklinde konuşulmaya devam ediliyor. Başkan Çay, bu gelişme ile ilgili olarak, önceki aylarda yaptığı konuşmalarda, Hal Binasında kiracı konumunda bulunan esnafların da, bu müteahhitlik firması ile anlaşarak, satın alacakları işyerleri ile, kendi mülklerine kavuşacaklarını söyleyerek, esnafın geleceğini müteahhittin insafına bırakmıştı.  

AYTEKİN’DEN ÇIKIŞ

Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin’inin, geçen hafta Hal Binasının yıkımı ile ilgili olarak, Gazetemize  yaptığı açıklama, kamuoyunda geniş bir karşılık buldu. Tekrar bir hareketlilik başladı. Böylece Başkan Çay’da Pozantı da tekrar Hal Binasını gündem yapmayı da başarmış oldu.

Bu arada, çok emin kaynaklardan öğrendiğimize göre, Hal Binasının geleceği Başkan Çay’ın kişisel kararının da çok ötesinde gelişeceği şeklinde oluyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER