1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SAADET PARTİSİNİN POZANTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SADIK PİNEGÖZ

SAADET PARTİSİNİN POZANTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SADIK PİNEGÖZ
Bu haber 19 Şubat 2024 - 11:05 'de eklendi ve 388 views kez görüntülendi.

SAADET PARTİSİNİN POZANTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SADIK PİNEGÖZ

Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için, Başkan Adayları sahalara inmeye başladı .31 Mart 2024 Belediye Başkan Adaylığı için Saadet Partisinden Sadık Pinegöz  Aday  olarak gösterildi.

Uzun yıllar Saadet Partisinin İlçe Başkanlığını yürüten Sadık Pinegöz, Belediye Başkan Adaylığının açıklanması sonrası beraberinde İlçe Başkan Vekili İsmail Aktaş ile birlikte, Gazetemize bir nezaket ziyaretin bulundu. Özetle şunları söyledi:

“Saadet Partisi Ülkemizde en köklü siyasi kuruluşlardan birisidir. Bu oluşum Pozantı da da aynı geçmişe dayanır.  31 Mart 2024 yerel seçimleri için, Saadet Partisinden Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkarak Pozantı’lının oylarına talibim.  Rabbim hayırlı kılsın. Amacım Pozantı’yı sosyal, kültürel, ekonomik ve iş istihdamında daha üst seviyeye taşımaktır.” dedi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER