1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SARIÇAM BELDİYESİ’NDEN REKOR FİDE DAĞITIMI

SARIÇAM BELDİYESİ’NDEN REKOR FİDE DAĞITIMI
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 9:41 'de eklendi ve 1.532 views kez görüntülendi.

SARIÇAM BELDİYESİ’NDEN REKOR FİDE DAĞITIMI

Sarıçam Belediyesi ilçede artık geleneksel hale getirdiği fide dağıtımının bu sene ikincisini gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl üreticilere 126 bin sebze fidesi dağıtan Sarıçam Belediyesi “Sarıçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun” sloganıyla, bu yıl sayıyı 440 bin fideye çıkararak yeni bir rekora daha imza atıyor.

Sarıçam’da bulunan üreticilere ilçenin beş farklı noktasından fide dağıtımı gerçekleştirecek olan Sarıçam Belediyesi, yöreye uygun domates, biber ve patlıcan gibi fidelerin dağıtımını gerçekleştirecek.

Fide dağıtımından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar Fidelerini Sarıçam Belediyesi Bahçesi, Beyceli Mahallesi Sağlık Ocağı Karşısı Bpet Petrol yanı, Geniş Yol üzeri Demir Market yanı, Dilek Atlığ Caddes Karadeniz Market yanı ve Osman Gazi Mahallesi Bilge Kaan Ortaokulu önü Pazar Yeri’nde belirlenen noktalardan temin edebilecekler.

28 Nisan 2021 Çarşamba günü başlayacak fide dağıtımı öncesi bir açıklama yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ pandemi ile birlikte ortaya çıkan üretim sıkıntısının önüne geçmek için bu sene fide dağıtımında rekor bir sayı hedeflediklerini belirtti.

“HEDEFİMİZ HER YÖNÜYLE ÜRETEN BİR SARIÇAM”

Sarıçam Belediyesi olarak ilçede bulunan her haneye fide ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Bilal Uludağ vatandaşların tarlasında, bahçesinde ve en azından balkonunda fide yetiştirmelerini amaçladıklarını kaydetti. Hedeflerinin her yönüyle üreten, gelişen ve değişen bir Sarıçam olduğunun altını çizen Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti;“ Geçen sene ilçemiz genelinden 126 bin fide dağıtımı gerçekleştirdik. Bu hizmetimiz Sarıçamlı hemşehrilerimizden yoğun ilgi gördü. Bizde bu sene bu sayıyı rekor diyebileceğimiz bir sayı 440 bine çıkarttık. Böylece pandemi ile birlikte ortaya çıkan üretim sıkıntısına yerinde üretim anlayışıyla bir çözüm aradık. Burada amacımız her yönüyle olduğu gibi, tarımda da üreten bir Sarıçam amaçlıyoruz. ”dedi. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER